cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Elden Ring first run bitirdim PvP level mantığını bilmediğim için 164 levele kadar kasmış bulundum. Bu level PvP oyuncu bulabilir miyim? Bu levelde oynayanlar veya bilenler yorumlarını bırakırsa çok sevinirim. Herkese iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Merhaba, Elden Ring first run bitirdim PvP level mantığını bilmediğim için 164 levele kadar kasmış bulundum. Bu level PvP oyuncu bulabilir miyim? Bu levelde oynayanlar veya bilenler yorumlarını bırakırsa çok sevinirim. Herkese iyi sosyaller.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Hocam oynarsınız diye biliyorum, ama DC serverlarında sınır 100 veya 150 oluyor.
cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 KayraWs dedi: Hocam oynarsınız diye biliyorum, ama DC serverlarında sınır 100 veya 150 oluyor. Genişletmek için tıkla... DC serveri derken? Discord mu?
KayraWs dedi: Hocam oynarsınız diye biliyorum, ama DC serverlarında sınır 100 veya 150 oluyor. Genişletmek için tıkla... DC serveri derken? Discord mu?
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 cityofscience dedi: DC serveri derken? Discord mu? Genişletmek için tıkla... Discord'da olur işte ne bileyim başka yerlerde aynı level olmaya özen gösteriyorlar.
cityofscience dedi: DC serveri derken? Discord mu? Genişletmek için tıkla... Discord'da olur işte ne bileyim başka yerlerde aynı level olmaya özen gösteriyorlar.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 16 Ağustos 2023 #5 Larval Tear’la Rennala’da sıfırlayabilirsiniz sanırım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 16 Ağustos 2023 #6 Bulursunuz ama PvP için genelde 150 Level'i geçmemeye özen gösteriyor insanlar. holywitcherofrivia dedi: Larval Tear’la Rennala’da sıfırlayabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Seviyeyi sıfırlayamaz. O Statlar için.
Bulursunuz ama PvP için genelde 150 Level'i geçmemeye özen gösteriyor insanlar. holywitcherofrivia dedi: Larval Tear’la Rennala’da sıfırlayabilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Seviyeyi sıfırlayamaz. O Statlar için.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 16 Ağustos 2023 #7 Metin Eren Türkmen dedi: Seviyeyi sıfırlayamaz. O Statlar için. Genişletmek için tıkla... Statları arttırdıkça level atlamıyor muydu? O yüzden sıfırlıyordu gibi aklımda kalmış tüh.
Metin Eren Türkmen dedi: Seviyeyi sıfırlayamaz. O Statlar için. Genişletmek için tıkla... Statları arttırdıkça level atlamıyor muydu? O yüzden sıfırlıyordu gibi aklımda kalmış tüh.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 16 Ağustos 2023 #8 holywitcherofrivia dedi: Statları arttırdıkça level atlamıyor muydu? O yüzden sıfırlıyordu gibi aklımda kalmış tüh. Genişletmek için tıkla... Level atlarken öyle ama Rennala'da kaç level olarak stat sıfırlarsan yine o seviye kadar stat veriyor.
holywitcherofrivia dedi: Statları arttırdıkça level atlamıyor muydu? O yüzden sıfırlıyordu gibi aklımda kalmış tüh. Genişletmek için tıkla... Level atlarken öyle ama Rennala'da kaç level olarak stat sıfırlarsan yine o seviye kadar stat veriyor.