Elden Ring 60 FPS akıcı değil

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, RTX 4070 Super ekran kartım var ve Elden Ring'de en yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum fakat oyun kasıyor gibi gözüküyor. Problem bende mi? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Not: Monitörüm 165 Hz.

Oyuna mod kurdum, kurmama rağmen FPS kilidi kalkmasına rağmen hala aynı şekilde kasıyor gibiydi. Gerçekten keyif kaçıracak derecede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör 165 Hz ve oyun da 60 FPS olduğu için doğal olarak kasıyor gibi gözükür. Online özellikleri kullanmıyorsanız Elden Ring FPS unlocker indirin.(modlar düzgün çalışmayabilir ama bu çalışır)

Arkadaşlar merhaba, RTX 4070 Super ekran kartım var ve Elden Ring'de en yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum fakat oyun kasıyor gibi gözüküyor. Problem bende mi? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Not: Monitörüm 165 Hz.

Oyuna mod kurdum, kurmama rağmen FPS kilidi kalkmasına rağmen hala aynı şekilde kasıyor gibiydi. Gerçekten keyif kaçıracak derecede.

Belli ki çok drop yiyorsunuz bir sıcaklık sorunu mevcut mu? Ekstra olarak en son sürücüyü mü kullanıyorsunuz?

FPS'in sabit olduğunu söylüyor adam. Drop yediğinden emin misiniz?

İstediği kadar sabit olsun alt+r yaptığında FPS panelinde anlık düşüşleri görme şansı var %99 FPS diye yazar oradaki değer her düştüğünde oyunda takılma vesaire oluyor. Normal FPS sabit olsa bile bu durum olabilir deneyimledim hiç hoş değil:D

İstediği kadar sabit olsun alt+r yaptığında FPS panelinde anlık düşüşleri görme şansı var %99 FPS diye yazar oradaki değer her düştüğünde oyunda takılma vesaire oluyor. Normal FPS sabit olsa bile bu durum olabilir deneyimledim hiç hoş değil:D

FPS düşmesi sorununu çok çektim fakat akıcılığı etkilediğini hiç fark etmedim.

Yazıyı tam okumadınız galiba mod kurdum yazmışım hocam dikkatlice okursanız.

Monitör 165 Hz ve oyun da 60 FPS olduğu için doğal olarak kasıyor gibi gözükür. Online özellikleri kullanmıyorsanız Elden Ring FPS unlocker indirin.(modlar düzgün çalışmayabilir ama bu çalışır)yazıyı

Belli ki çok drop yiyorsunuz bir sıcaklık sorunu mevcut mu? Ekstra olarak en son sürücüyü mü kullanıyorsunuz?

Hayır sıcaklık yok sürücü en son sürüm drop yemiyorum fakat RAM'lerim DDR4 bundan kaynaklı olabilicegini düşünüyorum fakat Elden Ring dışında bir oyunda böyle bir şey yaşamadım.

Yazıyı tam okumadınız galiba mod kurdum yazmışım hocam dikkatlice okursanız.

Hayır sıcaklık yok sürücü en son sürüm drop yemiyorum fakat RAM'lerim DDR4 bundan kaynaklı olabilicegini düşünüyorum fakat Elden Ring dışında bir oyunda böyle bir şey yaşamadım.

Sence sorun nerde? Oyuna boşuna kilit koymuş adamlar zaten. 60 FPS oynanacak şekilde yapılmış. GTA'daki mevzu gibidir 60'ı aşınca oyun motoru sapıtıyordur belki. Takmaya gerek yok.

Sence sorun nerede? Oyuna boşuna kilit koymuş adamlar zaten. 60 FPS oynanacak şekilde yapılmış. GTA'daki mevzu gibidir 60'ı aşınca oyun motoru sapıtıyordur belki. Takmaya gerek yok.

Sorunun nerede olduğunu veya olacağını bilseydim burada başlık açmazdım sizden yardım istemezdim. Ayrıca takmaya gerek olmayan bir konu olsaydı gene açmazdım oyunum kasıyor ki görüntü kötü ve çok sinir bozucu olduğu için yardım istiyorum 60 FPS oynayan kimsede böyle değil normal değil anormal bir durum bilmem anlatabildimmi.

Sorunun nerede olduğunu veya olacağını bilseydim burada başlık açmazdım sizden yardım istemezdim. Ayrıca takmaya gerek olmayan bir konu olsaydı gene açmazdım oyunum kasıyor ki görüntü kötü ve çok sinir bozucu olduğu için yardım istiyorum 60 FPS oynayan kimsede böyle değil normal değil anormal bir durum bilmem anlatabildimmi.

Ve RAM'lerden kaynaklı görüntü öyle geliyor olabilir mi diye sordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı