Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Elden Ring Xbox Store'da 659TL'ye dustu, hayranlarina duyurulur. ELDEN RING ürününü satın al | Xbox YENİ FANTASTİK AKSİYON ROL YAPMA OYUNU. Tarnished, yüksel ve zarafetin seni yönlendirmesine izin ver. Elden Ring'in gücünü kullan ve Lands Between'de bir Elden Lord ol. www.xbox.com
Elden Ring Xbox Store'da 659TL'ye dustu, hayranlarina duyurulur. ELDEN RING ürününü satın al | Xbox YENİ FANTASTİK AKSİYON ROL YAPMA OYUNU. Tarnished, yüksel ve zarafetin seni yönlendirmesine izin ver. Elden Ring'in gücünü kullan ve Lands Between'de bir Elden Lord ol. www.xbox.com
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.393 Çözümler 33 13 Aralık 2024 #2 Fiyatı gayet iyi ama DLC'si de indirimde olsaydı çok iyi olurmuş. Steam'da indirimli hali 978 TL'ymiş. Konsolu olan değerlendirebilir bence.
Fiyatı gayet iyi ama DLC'si de indirimde olsaydı çok iyi olurmuş. Steam'da indirimli hali 978 TL'ymiş. Konsolu olan değerlendirebilir bence.
Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 alasakarama dedi: Fiyatı gayet iyi ama DLC'si de indirimde olsaydı çok iyi olurmuş. Steam'da indirimli hali 978 TL'ymiş. Konsolu olan değerlendirebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'ı iade edip PC'ye dönmek zorundayım. Steam'de indirim göremedim de. Indirim tam olarak neresinde bende 40$ sabit fiyat var.
alasakarama dedi: Fiyatı gayet iyi ama DLC'si de indirimde olsaydı çok iyi olurmuş. Steam'da indirimli hali 978 TL'ymiş. Konsolu olan değerlendirebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'ı iade edip PC'ye dönmek zorundayım. Steam'de indirim göremedim de. Indirim tam olarak neresinde bende 40$ sabit fiyat var.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.393 Çözümler 33 13 Aralık 2024 #4 Hfk dedi: Hocam Xbox'ı iade edip PC'ye dönmek zorundayım. Steam'de indirim göremedim de. Indirim tam olarak neresinde bende 40$ sabit fiyat var. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş indirimdeki halini söyledim, şu an indirimde değil. Karşılaştırmak amacıyla belirttim.
Hfk dedi: Hocam Xbox'ı iade edip PC'ye dönmek zorundayım. Steam'de indirim göremedim de. Indirim tam olarak neresinde bende 40$ sabit fiyat var. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş indirimdeki halini söyledim, şu an indirimde değil. Karşılaştırmak amacıyla belirttim.
Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #5 alasakarama dedi: Hocam geçmiş indirimdeki halini söyledim, şu an indirimde değil. Karşılaştırmak amacıyla belirttim. Genişletmek için tıkla... Anladım.
alasakarama dedi: Hocam geçmiş indirimdeki halini söyledim, şu an indirimde değil. Karşılaştırmak amacıyla belirttim. Genişletmek için tıkla... Anladım.