Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 25 Aralık 2023 #1 Şu an Steam'de 24 dolar. Eğer Nays ile alırsam (o da olursa) %20 düşecek ve 570 TL gibi bir fiyata düşecek. Sizce değer mi bu fiyata Elden Ring? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2023
Şu an Steam'de 24 dolar. Eğer Nays ile alırsam (o da olursa) %20 düşecek ve 570 TL gibi bir fiyata düşecek. Sizce değer mi bu fiyata Elden Ring?
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Souls tarzı oyunları seviyorsanız alınır aslında bayağı oynanış süresi veriyor oyun size keşfe açık bir oyun.
Souls tarzı oyunları seviyorsanız alınır aslında bayağı oynanış süresi veriyor oyun size keşfe açık bir oyun.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 25 Aralık 2023 #3 GrimKazashini dedi: Souls tarzı oyunları seviyorsanız alınır aslında bayağı oynanış süresi veriyor oyun size keşfe açık bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oynamadım Souls tarzı oyun. Ancak uzun oynama süresi vaadediyorsa satın almak isterim.
GrimKazashini dedi: Souls tarzı oyunları seviyorsanız alınır aslında bayağı oynanış süresi veriyor oyun size keşfe açık bir oyun. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oynamadım Souls tarzı oyun. Ancak uzun oynama süresi vaadediyorsa satın almak isterim.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Benjamin the Ferel dedi: Çok fazla oynamadım souls tarzı oyun. Ancak uzun oynama süresi vaadediyorsa satın almak isterim. Genişletmek için tıkla... 2 saat oynayıp denersiniz sevmezseniz iade edersiniz hocam.
Benjamin the Ferel dedi: Çok fazla oynamadım souls tarzı oyun. Ancak uzun oynama süresi vaadediyorsa satın almak isterim. Genişletmek için tıkla... 2 saat oynayıp denersiniz sevmezseniz iade edersiniz hocam.