M MakiZenin Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Elden Ring almak istiyorum ama şu an indirimli hali 920TL gibi bir şey. Bir oyuna o kadar verilir mi bilmiyorum. Düşünceniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Elden Ring almak istiyorum ama şu an indirimli hali 920TL gibi bir şey. Bir oyuna o kadar verilir mi bilmiyorum. Düşünceniz nedir?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 29 Haziran 2024 #2 Hiçbir oyuna o kadar para verileceğini düşünmüyorum. Oyunu bir şekilde oynarsınız işte. Demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum ve daha önceden Souls deneyiminiz yoksa direkt Elden Ring ile başlamak zor gelebilir.
Hiçbir oyuna o kadar para verileceğini düşünmüyorum. Oyunu bir şekilde oynarsınız işte. Demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum ve daha önceden Souls deneyiminiz yoksa direkt Elden Ring ile başlamak zor gelebilir.
furkandn Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek paramedik 29 Haziran 2024 #3 MakiZenin dedi: Elden Ring almak istiyorum ama şu an indirimli hali 920TL gibi bir şey. Bir oyuna o kadar verilir mi bilmiyorum. Düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Co-op veya online olmayan oyuna verilmez. Üretici desteklemek istiyorsan verilir.
MakiZenin dedi: Elden Ring almak istiyorum ama şu an indirimli hali 920TL gibi bir şey. Bir oyuna o kadar verilir mi bilmiyorum. Düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Co-op veya online olmayan oyuna verilmez. Üretici desteklemek istiyorsan verilir.