Elden Ring alınır mı?

Zylen

Decapat
Daha fazla  
Steam de Elden Ring yaklasik 900 TL. Varimi yogumu verip bu oyunu oynamak istiyorum ama oyun karisik ve nereye gidecegini bilememek beni yoruyor. YouTube'dan egitim videolari izleyerek nereye gidebilecegini biliyorsun ama bu beni oyundan aldigim zevki azaltiyor yine de bu kaygilara ragmen Elden Ring alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu öyle bir oyun türü ki sevdin mi tam seviyorsun sevmedin mi hiç sevemiyorsun hocam. Ben türe Sekiro ile başladım ve oyunu oynarken 2 gamepad kırdım. Ama gel gelelim oynadıkça içine çekti beni. Sekiro bittiğinde ise bir süre ara verip Elden Ring'e giriştim. İlk başladığımda dünyasının büyüklüğü ve nereye gideceğimi bilememek beni bir hayli tedirgin etti ama birkaç rehber izleyerek ne yapmam gerektiğini kavradım ve oyun aşırı eğlenceli bir hâl almaya başladı. Yani sonuç olarak size tavsiyem eğer sabrınız varsa gerçekten zevk alacağınızı düşünüyorsanız alın gitsin. Rehber izleyince oyun zevkinizin azalacağını da asla düşünmeyin çünkü öyle bir şey olmuyor. Ama yok ben sabır edemem derseniz hiç bulaşmayın.

Bu türü seviyorsan alınır. Hiç bu türden oyun oynamadıysan önce başka bir yerde dene derim. Mesela ben çok övülen Bloodborne'u biraz denedim ve tekrar denememek üzere uzaklaştım türden.
Lies of P denedim ve cok sevdim diyebilirim

Eğer zorlayıcı oyunları seviyorsanız ve Souls-Like türüne ilgi duyuyorsanız, Elden Ring'i alabilirsin.

Anlamsız kaygılar. Gir içinde kaybola kaybola takıl kardeşim İnsanlar bu duyguyu yaşamak için yıllarca bekliyor böyle oyunları. Öncesinde lies of p deneyebilirsiniz. Geçenlerde bitirdim baya güzel. Elden ringin aksine oldukça çizgisel bir oyun ve daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…