TLOFF Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 İnternette gördüm insanlar arkadaşlarıyla oynuyordu. Ben de arkadaşımla beraber Elden Ring alıp bitirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
İnternette gördüm insanlar arkadaşlarıyla oynuyordu. Ben de arkadaşımla beraber Elden Ring alıp bitirebilir miyim?
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 TLOFF dedi: İnternette gördüm insanlar arkadaşlarıyla oynuyordu. Ben de arkadaşımla beraber Elden Ring alıp bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mod indirmeniz gerek, yoksa çok zor bitirirsiniz. Seamless Co-op (Elden Ring) Overhaul to the co-operative aspect of Elden Ring's multiplayer www.nexusmods.com
TLOFF dedi: İnternette gördüm insanlar arkadaşlarıyla oynuyordu. Ben de arkadaşımla beraber Elden Ring alıp bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mod indirmeniz gerek, yoksa çok zor bitirirsiniz. Seamless Co-op (Elden Ring) Overhaul to the co-operative aspect of Elden Ring's multiplayer www.nexusmods.com
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.019 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 29 Haziran 2024 #3 Arkadaşın bazı durumlarda gelebilir. Çağırma için eşya var ama eşyanın alandan çıkınca boss fight bitince filan arkadaşını otomatik atıyor diye biliyorum. Mod yapmışlar ama arada buglar filan oluyor. Onu deneyin.
Arkadaşın bazı durumlarda gelebilir. Çağırma için eşya var ama eşyanın alandan çıkınca boss fight bitince filan arkadaşını otomatik atıyor diye biliyorum. Mod yapmışlar ama arada buglar filan oluyor. Onu deneyin.