SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 1 Nisan 2023 #11 HACIDANİKİNCİEL dedi: Mavi olan 2. görseldeki asa ile atılabilen bir büyü diğerlerini siz atamasınız miricle ve pyromancy için. Sorceries yazanları toplamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir şey daha sormak istiyorum ben str kasmam gerekmiyor mu? Cana ve Str'ye verdim hep bu zamana kadar.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Mavi olan 2. görseldeki asa ile atılabilen bir büyü diğerlerini siz atamasınız miricle ve pyromancy için. Sorceries yazanları toplamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir şey daha sormak istiyorum ben str kasmam gerekmiyor mu? Cana ve Str'ye verdim hep bu zamana kadar.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Nisan 2023 #12 SensOuma dedi: Tamamdır hocam. Bir şey daha sormak istiyorum ben str kasmam gerekmiyor mu? Cana ve Str'ye verdim hep bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... Eğer kullandığın kılıç str upcscale alıyorsa evet ama katana filan kullanıyorsan genelde dex alır. Ayırca souls oyunlarına bu kadar uzaksanız biraz rehber izleyin, temel mantıklar için en azından yoksa çok boşa çabalarsınız.
SensOuma dedi: Tamamdır hocam. Bir şey daha sormak istiyorum ben str kasmam gerekmiyor mu? Cana ve Str'ye verdim hep bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla... Eğer kullandığın kılıç str upcscale alıyorsa evet ama katana filan kullanıyorsan genelde dex alır. Ayırca souls oyunlarına bu kadar uzaksanız biraz rehber izleyin, temel mantıklar için en azından yoksa çok boşa çabalarsınız.