Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.813 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Eylül 2023 #1 90 ya da 95 seviye gibi bir durumdayım ve kafamda değişik bir Build var. Bunu yapmam için asa lazım ama hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?
90 ya da 95 seviye gibi bir durumdayım ve kafamda değişik bir Build var. Bunu yapmam için asa lazım ama hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.494 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 Oynayarak öğrenmek emin ol daha keyifli olur.(haricinde soruna cevap yazacaktım ama oyunu oynamadığım için cevap veremiyorum.).
Oynayarak öğrenmek emin ol daha keyifli olur.(haricinde soruna cevap yazacaktım ama oyunu oynamadığım için cevap veremiyorum.).
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.813 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Eylül 2023 #3 munzay dedi: Oynayarak öğrenmek emin ol daha keyifli olur.(haricinde soruna cevap yazacaktım ama oyunu oynamadığım için cevap veremiyorum.). Genişletmek için tıkla... Hocam öğrenerek oynamak zevkli ama yani oyunda hayvan gibi item var şimdi gidip tek tek ararsam 2 sene sürebilir.
munzay dedi: Oynayarak öğrenmek emin ol daha keyifli olur.(haricinde soruna cevap yazacaktım ama oyunu oynamadığım için cevap veremiyorum.). Genişletmek için tıkla... Hocam öğrenerek oynamak zevkli ama yani oyunda hayvan gibi item var şimdi gidip tek tek ararsam 2 sene sürebilir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.871 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 17 Eylül 2023 #4 Carian Regal Scepter | Elden Ring Wiki Elden Ring Carian Regal Scepter Guide: Where to find Carian Regal Scepter, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com Lusat's Glintstone Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Lusat's Glintstone Staff Guide: Where to find Lusat's Glintstone Staff, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com Azur's Glintstone Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Azur's Glintstone Staff Weapon Guide: Damage Type, Effectiveness, Weaknesses & Comparison Tables for Azur's Glintstone Staff eldenring.wiki.fextralife.com Bu üçüne bakabilirsin genelde en çok tercih edilenler bunlar olur. Lusat's Glintstone Staff ile en fazla hasarı çıkarırsın. Bir de INT/Faith için Prince of Death's Staff var ama bunu nasıl bir build ile kullanıyorlar tam bilmiyorum bir ara denemek istiyorum bu asayı. Prince of Death's Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Prince of Death's Staff Weapon Guide: Damage Type, Effectiveness, Weaknesses & Comparison Tables for Prince of Death's Staff eldenring.wiki.fextralife.com Erken oyunda Meteorite Staff kullanabilirsin, yukarıda attığım ilk üç staffı bulana kadar idare eder. Meteorite Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Meteorite Staff Guide: Where to find Meteorite Staff, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com
Carian Regal Scepter | Elden Ring Wiki Elden Ring Carian Regal Scepter Guide: Where to find Carian Regal Scepter, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com Lusat's Glintstone Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Lusat's Glintstone Staff Guide: Where to find Lusat's Glintstone Staff, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com Azur's Glintstone Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Azur's Glintstone Staff Weapon Guide: Damage Type, Effectiveness, Weaknesses & Comparison Tables for Azur's Glintstone Staff eldenring.wiki.fextralife.com Bu üçüne bakabilirsin genelde en çok tercih edilenler bunlar olur. Lusat's Glintstone Staff ile en fazla hasarı çıkarırsın. Bir de INT/Faith için Prince of Death's Staff var ama bunu nasıl bir build ile kullanıyorlar tam bilmiyorum bir ara denemek istiyorum bu asayı. Prince of Death's Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Prince of Death's Staff Weapon Guide: Damage Type, Effectiveness, Weaknesses & Comparison Tables for Prince of Death's Staff eldenring.wiki.fextralife.com Erken oyunda Meteorite Staff kullanabilirsin, yukarıda attığım ilk üç staffı bulana kadar idare eder. Meteorite Staff | Elden Ring Wiki Elden Ring Meteorite Staff Guide: Where to find Meteorite Staff, how to use it, best weapons, tips and tricks for this material eldenring.wiki.fextralife.com