Elden Ring başlangıç için hangi sınıf seçilmeli?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Bloodborne bitirdim sadece, Vagabond mu seçeyim? Warrior mu? İlk kez oynayan için hangisi daha iyi?

Ben şuan Vagabond ile oynuyorum ve tavsiye ederim. Büyü işlerine de girmek istemiyorsan tavsiye ederim.

İlk başlarken astrologer olarak başlayıp buyude biraz gelisip sonra şovalyeye dönüsmen daha mantıklı olacaktır geliştikçe bir elinde büyü bir elinde kıliçla ilerlersen bayağı yardımı olacak ben şu an böyle oynuyorum bazı bossları büyü ile öldürmen kolay bazılarını kılıcla oyunu dengede tutmuş olursun zorluk çekmessin.

Ash of war nasıl kullanılıyor?

Silahına ana bölgede rün olarak takıyorsun skill tuşu ile kullanıyorsun ben PS5 de oynuyorum L2 tuşu skill tuşu.

Bu şekilde bir elimde asa bir elimde silah daha rahat ilerliyorsun

Dosya Ekleri

• 20220605_031508.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 479
Yeni başlayanlar için Samuray çok iyi. Uchigatana ve güçlü bir Ash of War ile başlıyor.

Çok efsanevi bir şey oluyor öyle. Kolaylıkta sağlıyor.

Evet güzel silah ama bana kalsa ilk başta buyucu daha mantıklı genis alan olduğu icin ve at uzerinde buyu yaparak daha cabuk gelisir uzaktan gelisince o silahi alip daha iyi vurabilir.

la şu kaledeki bossu aldıktan sonra hani kör karı vardı ya ben ona yanlışlıkla vurdum tekrar dirilir diye kestim ama dirilmedi kendimi çok kötü hissediyorum yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…