Elden Ring başlangıç karakteri önerisi

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Elden Ring'e yeni başladım. Vagabond sınıfı ile yaklaşık 3 saat oynadım ama oynarken çok zorlandım. Daha önce souls oyunu oynamadım, daha kolay olacak başka karakter önerebilir misiniz? Samuray başlangıç için iyi mi?

Souls oyunlarda başlangıç sınıflarındaki en önemli şey verdikleri statlardır. Oyunu bitirince ve PVP başlayınca seviyenize göre maç arıyor. Bu yüzden çoğu zaman oyunu oynayanlar bir seviye aralığı belirliyor ve o seviyede maçlar oluyor. Bu yüzden o seviyede karakterinizin buildını tamamlayabilmek için başlangıç statlarının uyumlu olması gerekiyor. Onun dışında başlangıç sınıflarının bir etkisi yok. Savaşçı başlayıp büyücü olabilirsiniz.

Normalde souls oyunlarında büyücü, pyro, dex veya herhangi bir build için en optimal sınıf Knight oluyordu. Ben elden ringi oynamadığım için aynı durum var mı bilmiyorum. Ama nasıl bir karakter yapağınızı kararlaştırıp, ona göre başlangıç statlarını seçmeniz lazım. Yardımcı olan siteler var oralardan bakabilirsiniz.

Samuray başlangıç için iyi değil bence. Çünkü uchigatana'nın hasarı bu oyunda epey düşük. Başlarda epey zorlanırsınız, çünkü en basit düşmanları öldürmek için bile en az 4 vuruş yapmanız gerekecek. Fakat Ash of War'ı güçlü, Ash of War kullanırım sürekli sorun olmaz derseniz alın oynayın, çünkü düz vuruşlarla pek fazla hasar çıkaramayacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı