Çözüldü Elden Ring başlangıçta Bloodborne Build yapmak mantıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LifeOraa

Centipat
Oyuna yeni başladım hatta neredeyse hiçbir şey yapmadım sonra neden Bloodborne Build'ini yapıp rahat ilerle miyim ki? Dedim daha önceden çok duymuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yapmaya başladım şu an 30. dakikalarındayım fakat yorumlara baktım NPC Quest'ler iptal olabilir vs. diyorlardı ayrıca oyunun keşfetme büyüsünün bozulmasını da istemiyorum kılıcı yapmam oyunun questlerini vs. bozar mı (ne yaptığımı bilmeden sadece videoyu takip ettim oyunu videoyu izlerken öğrendim neredeyse herhangi bir anlatımda yok) sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapılabilir. Quest'leri bozduğunu ilk defa duyuyorum. Doğru sıralamayla ilerlerseniz bir sıkıntı olmaz muhtemelen ama tam emin değilim.

Ben bu tarz rehber videolara bakmadım hiç. Kendim öğrenip bir şeyler yaptım ve güzel ilerliyorum şu an.
Yapılabilir. Quest'leri bozduğunu ilk defa duyuyorum. Doğru sıralamayla ilerlerseniz bir sıkıntı olmaz muhtemelen ama tam emin değilim.

Ben bu tarz rehber videolara bakmadım hiç. Kendim öğrenip bir şeyler yaptım ve güzel ilerliyorum şu an.

Çözüm
3 kere oyunu bitirdim hep bloodslash olan ash of war ı kullandım, kanlı katanayı ileride alıyorsun ztn. Kanlı katana da sadece bir gorev dizisi var, ama takıp etsende etmesende bir noktada karsına çıkıyor, takıp edersen daha iyi ama.:d bunun dışında npc yada görevleri etkileyen bır sey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı