Sürprizbozan Elden Ring Blaidd ulumuyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SensOuma

Hectopat
Radahn'ı kesmek istiyorum aslında. Radahn kısmında 2 boss vardı onları kestim ama sonrasında NPC'lerle konuşamadım çünkü yoktular. Ranni's Rise'a gittim ejderi yarı cana kadar getirdim kaçtı. Ranni'yi bulamadım orada sonra bu kurt ile bağlantılı olduğunu buldum (umarım yanlış değildir.) Kurtun uluyup bu sesi duyduğumu church of ellehde ki satıcıya söyleyip parmak şıklatma figürünü almam gerekiyor ama kurt bir türlü ulumuyor. Resimde de görüldüğü gibi orada bekliyor.

Dosya Ekleri

• 1680445373025.png
    1680445373025.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi yaşıyorum kurtun nasıl uluduğunu bulabildiniz mi?

Church of Vows'a gittiğinizde sizden Meat Peddler's Bell Bearing adlı bir eşya isteyecek verdikten sonra NPC'ler ile olan kötü olaylarınız siliniyor gibi düşebilirsiniz. Sonrasında düzeldiğini göreceksiniz.

Son düzenleme:
Church of Vows'a gittiğinizde sizden meat peddler's bell bearing adlı bir eşya isteyecek verdikten sonra NPC'ler ile olan kötü olaylarınız siliniyor gibi düşebilirsiniz. Sonrasında düzeldiğini göreceksiniz.

Sağ olun hocam biraz araştırarak buldum o istediği itemi vs. kendimi şu anda affettirdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı