Elden Ring bloodflame Blade nasıl kullanılır?

Elden ringde bloodflame Blade aldım ancak nasıl kullanabilirim? İlk boss olan margitti yenmem için lazım çok zorlanıyorum.

Finger seal kullanarak büyüyü elindeki silahlara basıyorsun. (bazı özel silahlara basamazsın.)
Alev hasarını ve genel hasarını arttırıyor. Düşmanlara vurduğun zaman yanma ihtimalleri oluyor. Genelde onu bleed yani kanatma Build'lerinde oynuyorlar. Başka merak ettiğiniz bir şey olursa bana yazabilirsiniz.

Finger seal kullanarak büyüyü elindeki silahlara basıyorsun. (bazı özel silahlara basamazsın.)
Alev hasarını ve genel hasarını arttırıyor. Düşmanlara vurduğun zaman yanma ihtimalleri oluyor. Genelde onu bleed yani kanatma Build'lerinde oynuyorlar. Başka merak ettiğiniz bir şey olursa bana yazabilirsiniz.

Hocam bloodhuntblade olması lazım opsiyonel bir boss keserek kazandım ve çift katana yerine onu kullanıyorum, çift katana mı daha iyi olur o kılıç mı Build'im samuray Build.

Hocam bloodhuntblade olması lazım opsiyonel bir boss keserek kazandım ve çift katana yerine onu kullanıyorum, çift katana mı daha iyi olur o kılıç mı Build'im samuray Build.

Bloodhound fang oyun başlarında çok iyi. Katanaya gerek yok. Uzun bir süre seni tutar. Bloodflame büyüsü ile kullanabilirsin. CTRL özelliği onu baya iyi yapıyor.

Hocam ayrıca bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim. Discord ismim zsha__

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı