Çözüldü Elden Ring büyüler için rün sıfırlaması yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

208247

Kilopat
Samuray olarak oynuyorum. Elime geçen birkaç büyü var ve bu büyüler boss savaşlarında ne kadar etkili emin değilim. Bazı büyüleri kullanabilmek için faith'in 35 olması gerekiyor sanırım. En son Morgott, the Omen King'i kestim ve şu anki stadlarım bu.

Çözüm
Satın aldığın statları baştan dağıtmak istiyorsan larval teari renalaya vererek yapabilirsin.
Şu anki stadlarım nasıl iyi mi emin olamadım. Endurence'ye mi versem yoksa Dex'e mi bilemedim.

Şu anki stadlarım nasıl iyi mi emin olamadım. Endurence'ye mi versem yoksa Dex'e mi bilemedim.
Vigor 40 dex 60 yapıp diğer statlara yüklenebilirsin. Ama iyi gibi bence. Şuan hangi silahı kullanıyorsun bilmiyorum, onun scale i nerden aldığını da bilmek gerek.

Vigor 40 dex 60 yapıp diğer statlara yüklenebilirsin. Ama iyi gibi bence. Şuan hangi silahı kullanıyorsun bilmiyorum, onun scale i nerden aldığını da bilmek gerek.
Çift kılıç kullanıyorum, +24 Uchigatana ve +24 Nakagiba.

Çift kılıç kullanıyorum, +24 Uchigatana ve +24 Nakagiba.
Hala aynı buildi mi kullanıyorsun bilmiyorum ama Flame grant me strength ve double slash ash of war u bulup kullanırsan bu build uzun süre seni idare eder. Moonveil bulursan da dex int buildine dönebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…