Elden Ring Build nasıl yapılır?

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Oyunu zaten bitirmiştim (DeX giderek fang, kanama vs.) Bu ikinci oynayışımda str gitmeyi düşünüyordum ancak YouTube'da falan gördüğüm blasphemous Blade ile yapılan biraz daha büyü odaklı Build'leri görünce onlara geçmek istedim ancak gördüğüm Build'ler oyun sonu Build'leri olduğu için ve bende daha erken oyunda olduğum için onları yapmam imkansız. Bunlara benzer devamında blasphemous Blade'ye geçebileceğim Build'ler önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erken oyunda Golden Halberd en iyi seçeneğin, direkt oyunun başındaki Tree Sentinel'den düşüyor, FTH ve STR'den scale alıyor ama STR ağırlıklı, bu yüzden oyunda biraz ilerledikçe Magma Wyrm's Scalesword'a geçiş yaparsın, o STR ve FTH'den eşit scale alıyor, bu senin buildine daha yakın bir seçenek olur o nedenle.

Erken oyunda Golden Halberd en iyi seçeneğin, direkt oyunun başındaki Tree Sentinel'den düşüyor, FTH ve STR'den scale alıyor ama STR ağırlıklı, bu yüzden oyunda biraz ilerledikçe Magma Wyrm's Scalesword'a geçiş yaparsın, o STR ve FTH'den eşit scale alıyor, bu senin buildine daha yakın bir seçenek olur o nedenle.
Hocam şuan bende Magma Wyrm's Scalesword'u elde ettim ama daha FTH builde geçmedim, büyüler ve zırh kaldı. Şu anlık zırhı çok takmıyorum ancak büyü ve statlarda kararsız kaldım

Hocam statları tekrar dağıtırken mind'e basmayı unuttum öyle kaldım ortada, o kuş farmı var ya uzaktan okla vurduğumuz oda uzak bana ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam şuan bende Magma Wyrm's Scalesword'u elde ettim ama daha FTH builde geçmedim, büyüler ve zırh kaldı. Şu anlık zırhı çok takmıyorum ancak büyü ve statlarda kararsız kaldım

Hocam statları tekrar dağıtırken mind'e basmayı unuttum öyle kaldım ortada, o kuş farmı var ya uzaktan okla vurduğumuz oda uzak bana ne yapacağım bilmiyorum.
Bence bunu kafana takmana gerek yok, Mind ile FP dışında hiçbir şey scale almıyor, bir süreliğine daha düşük bir FP seviyesi ile devam eder ve daha az büyü atarsın o kadar. Oyunu normal şekilde oynasan da seviye atlıyorsun zaten farm yapmana gerek yok. Oyunu normal şekilde oynamaya devam et illa seviye atlayacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı