Elden Ring Build önerisi

Oyunu hepsi farklı karakter Build'i olmak üzere 16 kez bitirdim ancak hala daha oynamak istiyorum, fakat aklıma yapacak bir Build gelmiyor. Var mı önerebileceğiniz ilginç Build'ler?
Tecrübeli bir oyuncu olarak senin bana bir tavsiyen var mı? Daha önce moonveil build ile bir kez bitirdim oyunu, sıfır karakterle yeniden başlamak istiyorum.

Tecrübeli bir oyuncu olarak senin bana bir tavsiyen var mı? Daha önce moonveil build ile bir kez bitirdim oyunu, sıfır karakterle yeniden başlamak istiyorum.
Fiziksel güce dayanan bir karakter istiyorsan çift greatsword önerebilirim. Silah olarak da 2 adet Banished Knight Sword düşürebilirseniz felaket güçlü oluyorsunuz. Zaten silahlar ağır olduğundan zıplayarak saldırı yaptığınızda oyundaki neredeyse tüm normal düşmanları sersemletebiliyorsunuz.

Yok ben büyü istiyorum derseniz de Adula's Moonblade + Dark Moon Greatsword çok iyi gidiyor. Bu ikisini alabilmek için Ranni'nin görev dizisini bitirmiş olmanız gerekiyor ancak emin olun buna değer. Dark Moon Greatsword fazla güçlü çünkü. Ash of War'ı kolayca posture kırabiliyor, FP harcamıyor, hasarı gayet yeterli ve geniş bir alana vuruyor.

Fiziksel güce dayanan bir karakter istiyorsan çift greatsword önerebilirim. Silah olarak da 2 adet Banished Knight Sword düşürebilirseniz felaket güçlü oluyorsunuz. Zaten silahlar ağır olduğundan zıplayarak saldırı yaptığınızda oyundaki neredeyse tüm normal düşmanları sersemletebiliyorsunuz.

Yok ben büyü istiyorum derseniz de Adula's Moonblade + Dark Moon Greatsword çok iyi gidiyor. Bu ikisini alabilmek için Ranni'nin görev dizisini bitirmiş olmanız gerekiyor ancak emin olun buna değer. Dark Moon Greatsword fazla güçlü çünkü. Ash of War'ı kolayca posture kırabiliyor, FP harcamıyor, hasarı gayet yeterli ve geniş bir alana vuruyor.
Dark Moon Greatsword'u öyle bir anlattınız ki canım çekti hocam teşekkür ederim. Hazır goty seçilmiş her yerde yeniden gündemken tekrar dalayım

Ben Death ve Black Flame buildi yapmıştım ikinci oynayışımda. Belki OP değil multiplayerda işe yaramaz ama SP oynaması havalı ve keyifli.
Şimşek ağırlıklı Faith denemiştim ve ben Faith büyülerinin büyük bir çoğunluğundan beklediğimi alamadım ya. Sorcery çok güçlüydü, fazla güçlüydü hatta ama Faith onun yarısı kadar bile güçlü gelmedi bana. Spesifik 2-3 büyü gerçekten fazla vuruyor Faith'te ama işte onları da tutturması o kadar zor ki. Boss savaşının ortasında atıyorum ve bazen hiç değmiyor bile. Faith istatistiğimin az olduğunu düşünebilirsiniz ama 94 Faith'im vardı oyunu bitirdiğimde ve Moghwyn kesmek için gittiğimde verdiğim hasar komikti yani.

Ateş büyülerinin epey iyi olduğunu duydum ama onlara bir şey diyemeyeceğim, pyromancy Elden Ring'de gerçekten güçlüymüş sanırım.

Dark Moon Greatsword'u öyle bir anlattınız ki canım çekti hocam teşekkür ederim. Hazır goty seçilmiş her yerde yeniden gündemken tekrar dalayım
Önceki Soulsborne'ları oynadıysanız bilirsiniz Dark Moon (Moonlight) Greatsword, Soulsborne oyunlarının imza silahı gibi bir şey. Her oyununda mutlaka var, ismi değişiktir, özel saldırısı değişiktir ama görünce anlarsın onun o olduğunu. O nedenle de özel bir yere sahiptir Soulsborne'larda. Elden Ring'de de harika bir pozisyonda duruyor gerçekten, Dark Moon Greatsword aynı zamanda frostbite yani dondurma hasarı da verebiliyor onu yazmayı unutmuşum. Aynı zamanda Adula's Moonblade büyüsü de frostbite build-upladığından ikisini bir kullanıp kolayca frostbite hasarı atabiliyorsunuz hasımlarınıza.

Oyunu hepsi farklı karakter Build'i olmak üzere 16 kez bitirdim ancak hala daha oynamak istiyorum, fakat aklıma yapacak bir Build gelmiyor. Var mı önerebileceğiniz ilginç Build'ler?

Dostum merhaba kusura bakma konunun yaklaşık 3 ay sonrası rahatsız ediyorum. Build ile ilgili bir soru soracaktım. Ben Moonveil Build'i yapmak istiyorum yaklaşık 100 seviyeyim bu statları nasıl dağıtayım, talismanlar, asam, zırhım nasıl olmalı aydınlatır mısın beni? (YouTube'da birçok video var ancak hangisi en iyisi bilmiyorum o yüzden size sordum)

Dostum merhaba kusura bakma konunun yaklaşık 3 ay sonrası rahatsız ediyorum. Build ile ilgili bir soru soracaktım. Ben Moonveil Build'i yapmak istiyorum yaklaşık 100 seviyeyim bu statları nasıl dağıtayım, talismanlar, asam, zırhım nasıl olmalı aydınlatır mısın beni? (YouTube'da birçok video var ancak hangisi en iyisi bilmiyorum o yüzden size sordum)
Moonveil en iyi INT'den scale alıyor, INT'i yüksek tutmanızda fayda var. 25 DEX yaptıysanız INT'iniz en az 40 falan olmalı.

Ben Moonveil Buildi yapsam oyun sonunda buildim şu şekilde olurdu:
  • 40 veya 45 Vigor
  • 30 Mind
  • 60 Int
  • 25 Dex
Gerisinin bu build için pek bir önemi yok, ağır zırhlar tercih etmek istersen Endurance verebilirsin o kadar.

Büyülerden en iyi scale alan asa oyunda şu an Lusat's Glintstone Staff. Onu alabilirseniz bu asayla attığınız büyüler diğerlerinden daha fazla hasar verecektir.

Talisman konusuna gelirsek Stargazer Talisman'ı almanı tavsiye ederim, bu talisman INT seviyeni +5 arttırmaya yarıyor ama alması diğer istatistik talismanlarına göre daha sıkıntılı. Yine de alırsan senin için daha iyi olur, dediğim gibi INT bu buildin en önemli istatistiği. Wondrous Physick iksirinin içeriğine de Intelligence-knot Crystal Tear eklersen senin yararına olur, bosslara girmeden hemen önce Wondrous Physick kullandığında 3 dakikalığına sana +10 INT artışı sağlar bu şekilde yaparsan ve bu özellikle erken oyun için çok güçlü olmanı sağlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı