Böyle bir sword kullandığım zaman nasıl bir stat versem daha iyi olur onlarda emin olamadım, onun için öneri lazım. Bir elde asa diğer elde kılıç şeklinde bir build yapabilir miyim? Ya da direkt çift kılıç mı yapsam kararsızım. DS'ları standart kılıç + kalkan şeklinde oynadım da bunda farklı şekillerde oynamak istiyorumHem yakın dövüş hem büyü kullanmak istiyorsanız sword of night and flame bence gayet iyi, almak için bir boss ile savaşmanıza da gerek yok ve bayağı güçlü bir kılıç.
Sword of Night and Flame | Elden Ring Wiki
Elden Ring Sword of Night and Flame Guide: Where to find Sword of Night and Flame, how to use it, best weapons, tips and tricks for this materialeldenring.wiki.fextralife.com
Bu kılıç Faith - INT dengeli bir kılıç. İkisini dengeli azıcık da STR vermek gerek ama bence INT kullanıcısıysan bu kılıca gerek yok çünkü bu kılıcın özel büyülerini zaten INT castleyebiliyor. Hatta daha güçlü bir şekilde.Böyle bir sword kullandığım zaman nasıl bir stat versem daha iyi olur onlarda emin olamadım, onun için öneri lazım. Bir elde asa diğer elde kılıç şeklinde bir build yapabilir miyim? Ya da direkt çift kılıç mı yapsam kararsızım. DS'ları standart kılıç + kalkan şeklinde oynadım da bunda farklı şekillerde oynamak istiyorum
Hangisinin büyüleri daha etkili ve tatmin edici olur onda biraz kararsızım.Öncelikle faith büyüleri mi kullanmak istiyorsun yoksa intelligence mı?
Faith istiyorsan bu ağırlıkta git: FAITH - STR - INT
INT istiyorsan: INT - DEX - STR
Üstte dediğim şekilde, tek elde asa diğer elde de katana olacak şekilde mi oynuyorsunuz yoksa lazım oldukça değiştirerek mi?INT oynarken yakın dövüş gerekirse diye ben genelde katana bulunduruyorum ve genellikle bu katana Moonveil(Bir zindandaki ejderhadan elde ediliyor) oluyor. Katananın özel gücü 30 DEX 20 STR ile neredeyse her düşmanı tekliyor.
Sadece bu attığım 3 büyüyü elde etmeye çalış geri kalanını INT'e 52 vermeye çalış gerisi kolay.Hangisinin büyüleri daha etkili ve tatmin edici olur onda biraz kararsızım.
Sağ elde asa sol elde katana, asla değiştirerek veya kalkan takarak oynamıyorum.Üstte dediğim şekilde, tek elde asa diğer elde de katana olacak şekilde mi oynuyorsunuz yoksa lazım oldukça değiştirerek mi?
Dedikleriniz tam kafamda kurduğum tarzdaSadece bu attığım 3 büyüyü elde etmeye çalış geri kalanını INT'e 52 vermeye çalış gerisi kolay.
Sağ elde asa sol elde katana, asla değiştirerek veya kalkan takarak oynamıyorum.
Çok ağır kaçar, benim dediğim Moonveil katana ile aynı büyüyü daha seri yapabilirsin. İlla ki ben greatsword istiyorum dersen Claymore kılıcına Wild Strike özelliğini takarak kullanabilirsin. Elde kılıç olmasının tek amacı manyağın biri üstüne birden atlarsa kolayca dengesini kaybettir ve kaçacak zamanı kendine kazandırman amacıyla.Dark Moon Greatsword çok ağır kaçar mı ve uygun olur mu acaba?
Bende şu an 30 STR verili, INT'e hiç dokunmadım, zaten oyunda 11 saat falan oldu ama pek ilerlemedim farm yaptım sayılır. Burdan sonraki seviyelerde INT artırmaya başlayayım o zaman. Sonrasında asa ve büyüleri bulmak kolay iş gibi.Çok ağır kaçar, benim dediğim Moonveil katana ile aynı büyüyü daha seri yapabilirsin. İlla ki ben greatsword istiyorum dersen Claymore kılıcına Wild Strike özelliğini takarak kullanabilirsin. Elde kılıç olmasının tek amacı manyağın biri üstüne birden atlarsa kolayca dengesini kaybettir ve kaçacak zamanı kendine kazandırman amacıyla.
Eki Görüntüle 1651451
Statlarım şuanlık böyle. Oyunun Frenzied Flame sonu ile bitirdiğim için Arcane ve Faith verdim delilik büyüylerini kullanmak için. New game+'dayım akademiye gidince sıfırlayıp onları END - VIT - Mind eşit dağıtacağım.