Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 780 Çözümler 6 19 Temmuz 2024 #1 Oyuna yeni başladım ve pek bilgim yok. Hangi Build'ler güçlüdür onu da bilmiyorum ama eğer güçlüyse büyücü Build'i önerirseniz sevinirim.
Oyuna yeni başladım ve pek bilgim yok. Hangi Build'ler güçlüdür onu da bilmiyorum ama eğer güçlüyse büyücü Build'i önerirseniz sevinirim.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.619 Çözümler 4 20 Temmuz 2024 #2 Ucrold dedi: Oyuna yeni başladım ve pek bilgim yok. Hangi Build'ler güçlüdür onu da bilmiyorum ama eğer güçlüyse büyücü Build'i önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Büyücü oynayacaksan, YouTube'dan Emin çıtak tam çözüm rehberinden ilerle aşırı güçlü oluyor ana oyun için.
Ucrold dedi: Oyuna yeni başladım ve pek bilgim yok. Hangi Build'ler güçlüdür onu da bilmiyorum ama eğer güçlüyse büyücü Build'i önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Büyücü oynayacaksan, YouTube'dan Emin çıtak tam çözüm rehberinden ilerle aşırı güçlü oluyor ana oyun için.
krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Ayazmon'un sadece buyucu Build gitti rehber seriside var bakabilirsin. Ayazmon'dan farklı Build seceneklerine bakar hangisi hosuna gidiyorsa onunlada oynayabilirsin.
Ayazmon'un sadece buyucu Build gitti rehber seriside var bakabilirsin. Ayazmon'dan farklı Build seceneklerine bakar hangisi hosuna gidiyorsa onunlada oynayabilirsin.