Elden Ring Build Önerisi

xfix61

Decapat
Merhaba. Elimde Bloodhound Fang +5 var ve Vigor, Strength ve DeX'im sırasıyla 35 29 ve 24 ama diğer statlara hiç vermedim. Oyundaki büyüleri kullanmamız için sanırım int, fai veya Arc vermemiz lazım. Ben de büyü kullanmak istiyorum. İnt mi fai mi vermem daha mantıklı veya hiç büyü işine girmemek mi daha mantıklı? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam o seviyeden sonra hiç değişmezdim, büyü buildini new game+ da deneyebilirsin. Ben de Bloodhound ile %85e kadar bitirmiştim sıkılıp başka str dex builde geçmiştim. Sana bağlı biraz, sıkıldıysan değiş yoksa 10 seviye yapmasan da 8-9 seviyede de bitirtir seni.

Tekrar okudum da Bloodflame blade büyüsü mü yoksa direkt mage build mi geçmeyi düşünüyorsun. Bloodflame blade ile çok iyi kombo oluyor. 12 Faith/10 Arcane yeter zaten. Aynı bu build ile bitirdim iyiydi.

Tear ile değiştirebilirsin hocam, kendini kısıtlama bu Elden Ring. Bir yerlerden kıs faith ver frenzy büyüleri at, heal bas veya arcane bas bleed büyüleri bas. Değiştir değiştir oyna yani illa bitirmeliyim diye kasma kendini oyundan soğursun boşuna. Büyü için staff gerekir, sana önerim meteor büyüleri ve meteor staff olabilir hem güçlü hem eğlenceli. Bu faith, arcane ile yapılan büyüler aslında incantation diye geçiyor ve seal ile kullanıyoruz.

Tear ile değiştirebilirsin hocam, kendini kısıtlama bu Elden Ring. Bir yerlerden kıs faith ver frenzy büyüleri at, heal bas veya arcane bas bleed büyüleri bas. Değiştir değiştir oyna yani illa bitirmeliyim diye kasma kendini oyundan soğursun boşuna. Büyü için staff gerekir, sana önerim meteor büyüleri ve meteor staff olabilir hem güçlü hem eğlenceli. Bu faith, arcane ile yapılan büyüler aslında incantation diye geçiyor ve seal ile kullanıyoruz.
Ben elimde bloodhound varken büyü atamıyor muyum böyle videolarda izlediğim gibi koca mavi bir ok atıyorlar mesela :D İlla staff mı olması gerekiyor.

Ben elimde bloodhound varken büyü atamıyor muyum böyle videolarda izlediğim gibi koca mavi bir ok atıyorlar mesela :D İlla staff mı olması gerekiyor.
Atabilirsin tabii, staffı ikinci silaha koyarsın arasında geçiş yaparsın büyünü atarsın sonra fang geçersin. Ya da sağ elinde fang sol elinde staff olur vesaire vesaire. Ama staff olmadan o dediğin koca mavi ok büyüsünü atamazsın.

Büyü bu, kullanmak için de şu tarz bir asa lazım:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı