Çözüldü Elden Ring Build önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutt_t

Centipat
Daha fazla  
Elimdeki kılıçlar ve levelım ekte. Moonveil ve Bloodhounds Fang izlediğim videolara göre güzel gözüküyor. Bu level dağılımına göre hangi kılıcı kullansam daha iyi olur? (Bu 2 kılıç dışında başka bir kılıç da söyleyebilirsiniz.) Boss olarak en son Rennala'yı kestim. Mapin açıklığını da isterseniz atabilirim.

Dosya Ekleri

• görsel_2026-01-11_021504437.png
    görsel_2026-01-11_021504437.png
    417,1 KB · Görüntüleme: 13
  • q3e.JPG
    q3e.JPG
    30,1 KB · Görüntüleme: 10
  • saddasd3r3qrqweqwe.JPG
    saddasd3r3qrqweqwe.JPG
    32,2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence Vigor'a biraz fazla vermişsiniz, Liurnua seviyesinde 32 vigora çok ihtiyaç yok 20 vigorla bile temizleyebilirsin orayı.

Ancak yok ben çok ölmek istemiyorum can lazım diyorsan tamam, o zaman sana önerim Bloodhound's Fang olur. Çünkü Quality build gidiyorsun, hem DEX hem de STR'nin ön planda olduğu buildlere Quality diyoruz.

Moonveil bu tarz bir build için uygun değil zaten çünkü INT yatırımı istiyor oyuncudan, sende yok.

Çeviklilik biraz daha yüksek, bu saatten sonra full çeviklilik gideceğim güç vermeyeceğim dersen de ekran görüntülerinde Guardian's Swordspear düşürdüğünü görüyorum, onu kullanabilirsin. Kendisi DEX buildlerin en iyi seçeneklerinden biri. Silah tipi Halberd olmasına rağmen oyundaki tüm Halberdlardan daha iyi ve daha hızlı bir moveseti var silahın. Üstüne DEX scalingi de gayet iyi. Ancak bu silahı power stance yapmanı tavsiye etmem çünkü bahsettiğim bu özel moveseti kaybediyor power stance yapılırsa, tek kullanmak daha iyi.
Bence Vigor'a biraz fazla vermişsiniz, Liurnua seviyesinde 32 vigora çok ihtiyaç yok 20 vigorla bile temizleyebilirsin orayı.

Ancak yok ben çok ölmek istemiyorum can lazım diyorsan tamam, o zaman sana önerim Bloodhound's Fang olur. Çünkü Quality build gidiyorsun, hem DEX hem de STR'nin ön planda olduğu buildlere Quality diyoruz.

Moonveil bu tarz bir build için uygun değil zaten çünkü INT yatırımı istiyor oyuncudan, sende yok.

Çeviklilik biraz daha yüksek, bu saatten sonra full çeviklilik gideceğim güç vermeyeceğim dersen de ekran görüntülerinde Guardian's Swordspear düşürdüğünü görüyorum, onu kullanabilirsin. Kendisi DEX buildlerin en iyi seçeneklerinden biri. Silah tipi Halberd olmasına rağmen oyundaki tüm Halberdlardan daha iyi ve daha hızlı bir moveseti var silahın. Üstüne DEX scalingi de gayet iyi. Ancak bu silahı power stance yapmanı tavsiye etmem çünkü bahsettiğim bu özel moveseti kaybediyor power stance yapılırsa, tek kullanmak daha iyi.

Çözüm
Bence Vigor'a biraz fazla vermişsiniz, liurnua seviyesinde 32 vigora çok ihtiyaç yok 20 Vigor'la bile temizleyebilirsin orayı.

Ancak yok ben çok ölmek istemiyorum can lazım diyorsan tamam, o zaman sana önerim bloodhound's fang olur. Çünkü quality Build gidiyorsun, hem DeX hem de Str'nin ön planda olduğu Build'lere quality diyoruz.

Moonveil bu tarz bir Build için uygun değil zaten çünkü ınt yatırımı istiyor oyuncudan, sende yok.

Çeviklilik biraz daha yüksek, bu saatten sonra full çeviklilik gideceğim güç vermeyeceğim dersen de ekran görüntülerinde Guardian's swordspear düşürdüğünü görüyorum, onu kullanabilirsin. Kendisi DeX Build'lerin en iyi seçeneklerinden biri. Silah tipi halberd olmasına rağmen oyundaki tüm halberdlardan daha iyi ve daha hızlı bir moveseti var silahın. Üstüne DeX scalingi de gayet iyi. Ancak bu silahı Power stance yapmanı tavsiye etmem çünkü bahsettiğim bu özel moveseti kaybediyor Power stance yapılırsa, tek kullanmak daha iyi.

Souls-like türüne yeni girdiğim için stat dağılımını çok bilmiyorum. Ondan dolayı vigora bu kadar verdim ama tavsiyeni dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı