Elden Ring DLC ile birlikte mi alınmalı?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Elden Ring'i bu kış indirimlerinde 24 dolara satın aldım ancak şu an dlcsiyi alacak durumum yok o yüzden alamıyorum. Sorularım şunlar: Yeni yılda durumum olunca DLC'yi satın almak istiyorum ama DLC zamlanır mı ya da indirime girer mi? Yoksa oyunu iade edip ana oyunla DLC ile birlikte olan sürümünün indirime girmesini mi bekleyeyim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Durumun olunca DLC sini alırsın. O oyunun DLC si DLC den ziyade ana oyun gibi olduğundan indirime gireceğini pek sanmıyorum. Hali hazırda peynir ekmek gibi satıyorlar. İndirime sokmazlar.

DLC zamlanmaz, indirime gireceğini düşünmüyorum.

Zamlanmaması benim için yeterlidir parayı biriktirdiğimde alacağım indirime girmesede olur. Teşekkür ederim.

Durumun olunca DLC'sini alırsın. O oyunun DLC'si DLC'den ziyade ana oyun gibi olduğundan indirime gireceğini pek sanmıyorum. Halihazırda peynir ekmek gibi satıyorlar. İndirime sokmazlar.

İndirime girmez diyorsunuz peki zamlanır mı DLC? Çünkü para biriktirirken zamlanırsa daha da zorlaşır almam bir tahmininiz var mı DLC'ler zamlanan şeyler mi?

Zamlanmaması benim için yeterlidir parayı biriktirdiğimde alacağım indirime girmesede olur. Teşekkür ederim.

İndirime girmez diyorsunuz peki zamlanır mı DLC? Çünkü para biriktirirken zamlanırsa daha da zorlaşır almam bir tahmininiz var mı DLC'ler zamlanan şeyler mi?
DLC fiyatı artmaz dolar artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı