Elden Ring Draconic Tree Sentinel nasıl yok edilir?

Funny_Valentine

Hectopat
Yer
dünya
Daha fazla  
Arkadaşlar Elden Ring'i bayağıdır oynuyorum ve 125 seviyeyim ama ona rağmen Draconic Tree Sentinel'i bir türlü öldüremedim, ne yapmam gerekiyor? Söylerseniz sevinirim.

Şu an neler kullanıyorsunuz mesela?
O düşman fiziksel hasar dışındaki şeylere karşı dayanıklı. Lakin kolaya kaçmak isterseniz Scarlet Rot atan ejderha üflemesi skilli ile uzaktan kesebilirsiniz.

Şu an neler kullanıyorsunuz mesela?
O düşman fiziksel hasar dışındaki şeylere karşı dayanıklı. Lakin kolaya kaçmak isterseniz Scarlet rot atan ejderha üflemesi skilli ile uzaktan kesebilirsiniz.

Hocam kanlı samuray Build'inden gidiyorum +16 uchigatana ve +12 nagakiba var.
Ejder kalbi ile alınandan mı bahsediyorsunuz hocam.

Evet ejder kalbi alınan yeteneklerden biri. O düşman kanamaya karşı dayanıklı o yüzden o build zorlanmanız normal.

Alışmanız gerekiyor sadece, yakın oynamaya çalışın çünkü uzaktan sürekli atıyla alev topu fırlatıyor ve bunu spamlamaya bayılıyor.

Yıldırım hasarını azaltan tılsımı giy + Atla arkasından dolaş kör noktası var. Normal Tree Sentinel nasıl kalkansız taraftan yaklaşınca mal oluyorsa bu da daha kısa süre olsa da arka çaprazdan girince şaşırıyor. 2 tane vurup uzaklaş, aynı yerden gir 2 tane vur uzaklaş. Uzun sürer biraz ama kesersin. Savaşa girmeden önce fiziksel hasar artıran eşyalardan tüket.

Hocam sahsen bende 1 gundur bu bosstayım daha yenı gectım sıze mımıc'ı almanızı onerırım 1 saatınızı falan alır bossu zor zorlanırsanız 2 saat falan oyle cok rahat kesmıstım ben sızınle aynı buılddeydım degıstırdım nagakibaya buyu basarak kestım.

Leyndell girişindekinden bahsediyorsanız ben incarnationsdan zehir alıp arkasına geçip üfleyerek kesmiştim bi 15 dk sürüyor bunu yapması bir de cheeseleme yöntemi vardı aşağı düşürmek için youtubeda bakmanızı öneririm onun dışında ağır bir silah varsa strong attack spamlayıp stance kırabilirsiniz bildiğim kadarıyla yüksek bir stance değeri yok biraz uğraşırsanız yere düşer eğer ki farum azuladakinden bahsediyorsanız onun arkasına geçemiyorsunuz sanırım yine stance kırmayı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…