Çözüldü Elden Ring görüntü tam değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaitLane52

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060,İ5-12400F.16 GB DDR4 3200 MHZ,1 TB NVMe M.2
Meslek
Öğrenci
Sorun attığım resimdeki gibi. Oyun açılıyor ve bundan önce de kaç kere sorunsuz açılmış oyun şimdi açınca böyle sağ alt kenara kayıyor ekran oyunun sadece yüzde 40'ını filan göre biliyorum. Oyunu aç kapa yönetici olarak çalıştır tam ekran iyileşmelerini devre dışı bırak PC'yi aç kapa her şeyi yaptım ama bir sonuç yok. Eskiden bazen oluyordu 1 kez çık gir yaptığımda düzeliyordu ama şimdi nafile. Belki de 30 kere çık gir yaptım yani ama bir kıpırdama yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Görüntüsü (6).png

Çözüm
Çözümü kendim ekleyeyim, PC'de NVIDIA'da DSR açıkmış ve 2715x1527 çözünürlüğü aktifmiş, yani her oyuna girdiğimde 1080p ve bu çözünürlük çakıştığı için sorun oluyormuş, DSR kapayınca düzeldi sorun, bir daha da olacağını sanmıyorum. Kapatabilirsiniz konuyu.
Alt + enter denedin mi?

Tabiiki de hocam, oyun zaten tam ekran olarak gözüküyor ve alt enter bir işe yaramıyor.

Tabiikide hocam, oyun zaten tam ekran olarak gözüküyor ve alt enter bir işe yaramıyor.

Şimdi bir daha denedim ve Alt Tab yapıp Chrome'a gelip sora oyuna geldiğimde 1 dakikalık düzeldi, koşmaya falan başladıktan sonra yine ekran köşeye çekildi ve Alt Tab işe yaramamaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü kendim ekleyeyim, PC'de NVIDIA'da DSR açıkmış ve 2715x1527 çözünürlüğü aktifmiş, yani her oyuna girdiğimde 1080p ve bu çözünürlük çakıştığı için sorun oluyormuş, DSR kapayınca düzeldi sorun, bir daha da olacağını sanmıyorum. Kapatabilirsiniz konuyu.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı