Elden Ring indirimde 900 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ps5 - Ps4- Ps3
Meslek
Üniversiteli
Arkadaşlar Elden Ring PlayStation Store'da indirime girmiş 900 TL olmuş, bayağıdır almayı düşündüğüm bir oyun ama şu an bile indirimli halinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Sizce alayim mi yoksa daha iyi bir indirim bekleyeyim mi? Oyuna zam gelip gelmeyeceği de belli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Elden Ring PlayStation Store'da indirime girmiş 900 TL olmuş, bayağıdır almayı düşündüğüm bir oyun ama şu an bile indirimli halinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Sizce alayim mi yoksa daha iyi bir indirim bekleyeyim mi? Oyuna zam gelip gelmeyeceği de belli değil.
Souls ilginiz varsa 100-120 saat götürebilecek bir oyun hocam. Ama sırf denemek için alacaksanız gerek yok bence.

Bayağıdır ilgilendiğim bir oyun hocam asıl sorun şu an alabilecek param var ama beni zora sokacak o yüzden başka güzel bir indirimmi bekleyeyim yoksa şimdi alayim mi zam gelme ihtimalide var.

Seviyorsanız alabilirsiniz. Sevmiyorsanız gerçekten fazla bir tutar. Ben daha ilk gün bedavaya aldığım hâlde girip 2 saatten fazla oynamadım. Oyunun fiyatı zor duruma sokacaksa oyunu almanız mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı