Elden Ring karakter seçimi önerisi

Rosz099

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce bu tarzda diyebileceğimiz sadece Black Myth: Wukong oynadım yeni bitirdim. Elden Ring'e başlamak istiyorum şimdi de sanırım karakter seçimleri oyunun bir noktasından sonra çok fark etmiyormuş ama ben biraz takıntılıyım. Başlangıçta doğru şeyi seçmem gerek bu yüzden konuyu açtım.

Genelde yeni başlangıçlar için Astrologer gibi büyücü sınıflar seçilebilir, yakın olarak Samurai sınıfıda başlangıç için iyi, ama sizinde bildiğiniz gibi fark edecek bir durum yok her sınıf zaten istediğiniz yönde şekilleniyor sadece başlangıçta statlar farklı başlıyor onlarda çok farkedecek durum değil. Önemli olan yöneleceğiniz bir builde odaklı gidin. Zaten oyunda bayağı ilerledikçe bir çok farklı build deneyeceksiniz kendiniz.

Samuray ile başla. Büyücü olursan sonradan alışman zor olur yakin dövüş buildlerine. Şahsen ben öyle oldum.

Samuray ile başla. Büyücü olursan sonradan alışman zor olur yakin dövüş Build'lerine. Şahsen ben öyle oldum.

Samurayla başlamayı düşünüyordum hocam zaten teşekkür ederim.

Genelde yeni başlangıçlar için astrologer gibi büyücü sınıflar seçilebilir, yakın olarak samurai sınıfıda başlangıç için iyi, ama sizin de bildiğiniz gibi fark edecek bir durum yok her sınıf zaten istediğiniz yönde şekilleniyor sadece başlangıçta statlar farklı başlıyor onlarda çok fark edecek durum değil. Önemli olan yöneleceğiniz bir Build'e odaklı gidin. Zaten oyunda bayağı ilerledikçe birçok farklı Build deneyeceksiniz kendiniz.

Samuray'da karar kıldım hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı