Elden Ring kılıç saplama nasıl yapılır?

Kırık Pena

Hectopat
Daha fazla  
İlk Boss'da insanlar birkaç tane kritik atıp Boss'u 2-3 saniyeliğine etkisiz hale getirip kılıç saplıyorlar. Ben bunu hep yapamıyorum arada anlamadığım şekilde saplıyorum.
Aşağıdaki gibi klavyeden nasıl kılıç saplarım?

Dosya Ekleri

• 1732399076342.png
    1732399076342.png
    703,8 KB · Görüntüleme: 81
Hocam bos bayılınca önüne gelip sardırı yapmanız yeter.

Genelde parlıyor riposte yapabileceğiniz yer ve ön tarafta oluyor. Klavye'de ki tuş ne bilmiyorum hafif atak hangi tuşa denk geliyorsa ona basmanız lazım. Riposte yapabilmeniz içinde düşmanların görünmeyen stance barını doldurmanız lazım, ağır silahlar ve ağır saldırı yaparak daha hızlı doldurursunuz genel olarak ayrıca stance barların sıfırlanma zamanı olduğu için saldırılarınızı çok ertelemeden ve arka arkaya yapmanız lazım ki o bar sürekli dolmaya devam etsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya boss'un duruşu bozulacak ya da parry dediğimiz bloklama hareketi ile yapacaksınız. Parry kolay bir mekanik değil alışmak lazım. Zaten her şey de parry atılabilir durumda değil oyunda. Parry yapmaya çalışırken bedavadan hasar yemek daha sinir bozucu bence. O yüzden normal oynayıp boss'un duruşu bozuldukça saplamak daha mantıklı bence. Nasıl keyif alıyorsanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı