Elden Ring klavye ile oynanır mı?

Ege Güler

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi. Bilgisayardan oynayacağım. Gönül isterdi gamepad ile oynayayım ama elimde yok maalesef. Kontrol şeması nasıl, zorlanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi. Bilgisayardan oynayacağım. Gönül isterdi gamepad ile oynayayım ama elimde yok maalesef. Kontrol şeması nasıl, zorlanır mıyım?
Ben klavye ile 200 saat oynadım bitirdim, alışırsın ama tabii ki gamepad kadar iyi olmaz.

Oynanır gayet güzel bir şekilde.

Klavyeyle bitirdim sonra kontrolcüyle deneyim dedim de yok yani eli ağrıtıyor.

Alışırsın. Bir şey olmaz.

Çok güzel oynarsın ama gamepad tabii ki ayrı bir güzel. (gamepadde 250 saatim var.)

Her ne kadar aksi iddia edilse de en rahat klavye ve fare ile oynanıyor bu oyunlar. İki şekilde de denemiş biri olarak hiçbir şekilde klavye ve farenin rahatına erişemedim gamepad'le.
Ben Dark Souls 3'te denedim ilk andan itibaren daha rahat geldi. Kamera kontrolü gamepadin aksine çok rahat. Alışmadığım için olabilir.

Ben Dark Souls 3'te denedim ilk andan itibaren daha rahat geldi. Özellikle kamera kontrolü.
Klavye ve fare için konuşuyorsanız kesinlikle öyle, gamepad'le oynarken aynı anda kamera kontrol etmek ve koşmak çok sıkıntı Souls oyunlarında. Daha geçtiğimiz aylarda tamamen gamepad ile Sifu bitirdim, hiç klavye ve fare ile denemedim mesela ve aşırı rahattı. Ama bu rahatlığın onda biri bile Souls oyunlarında yok. Souls oyunlarında rahat olan kontrol şeması kesinlikle klavye ve fareye ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…