Elden Ring kolay oynanır mı?

Pureblood_sama

Hectopat
Souls like tarzı oyunları çok seviyorum, ama tam bir beceriksiz olduğum için oynayamıyorum. Sekiro oynarken ilk bossu 5 saatte kesememiş oyunu silmiştim. Elden Ring 490 TL olmuş sanki bir daha bu oyunlar bu fiyatlara olmayacak gibi alıp denesem bu oyunu daha kolay oynamak için belirli yöntemleri falan yok mu?

Bence alma kolayda oynamak insanı kötü hissettiriyor 490TL'ye hikaye odaklı oyunlara yönelirsen daha çok keyif alırsın

Hocam ilk bossu nasıl 5 saatte kesemediniz hayret ettim. Bu tarz oyunların beceri gerektirdiğini hiçbir zaman düşünmedim. Onun dışında yöntem diyebileceğimiz bir oyunun tamamınıni kullandığınızdan emin olun örneğin upgradeler craftlar vs üşenmeyin bunlara.

İnternette bir sürü cheese (hile-hurda) yöntemi var bossları kolaylıkla kesebilirsiniz öylece.

Evet Steam kuru artıracak gibi bir söylenti var bana kalırsa yakın zamanda fiyatlar artacak 2 katından daha yüksek fiyata olacak gibi bana kalırsa alın diğer souls like oyunları kadar zor değil.

Oyun diğer souls like oyunlarına göre açık dünya olduğu için bir bossu kesemezsen diğerlerine yönelip yoluna devam edebilirsin yeterince güçlenince de geri döner kesersin o da olmazsa YouTube'da boss cheese videoları var onları izleyerek bossları hiç efor sarf etmeden kesebilirsin.

Hocam Elden Ring'de gelişmek için özellikle keşif şart bu kesin yoksa güçsüz kalıyorsunuz direkt ana boss gitmek zor oluyor. Ama eğer sabırlı olursanız ve oynarsanız bir süre sonra alışınca boss'lar zorlasa bile geçiyorsunuz ama o eşiği geçmek gerek ve oyunu kolaylaştırmak için tek yapmanız gereken oyuncu çağırmak bence. (Discord sunucularına veya işaret bırakmış baya güçlü oyuncular oluyor genelde ve rahatlıkla boss'ları onlarla kesebilirsiniz.)

Hocam int dex basın sonra moonveil katana alın oyun bitti.

Rivers of Blood'ı +10'a early gamede çekebiliyorsan çek, sonra oyuna hükmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…