Elden Ring level dağılımı nasıl olmalı?

R.J. Fischer

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring'te şu an 72 level karakterim var larval tear ile sıfırdan level dağılımı yapacağım nasıl olmalı? Silah olarak bloodhound's finesse ve rivers of Blood'ım var. İki silahta +9 da şu anda. Fire giant bossundayım ve geçemiyorum. Mimic Tear'ımı da +6 yaptım yine geçilmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (210).png
    Ekran Görüntüsü (210).png
    2 MB · Görüntüleme: 627
Hocam direkt arcane yükseltmek bir seviyeden sonra yetmiyor, paylaşımlı olarak 2 dex 2 arc 1 str daha iyi değil mi?
Kanama hasarı için arcane önemli tabi dediğiniz gibi de olur.

Malenia'yı kestim Rivers of Blood ile ama Radagon'da pek işe yaradığı söylenemez.
Malenia'yı bende Rivers Of Blood ile kaymak gibi kestim fakat Radagon'da işe yaramadığı doğrudur. Bende Radahn'ın kullandığı Greatsword ile oynuyorum (ismini unuttum). Dağıtımı yapmadıysanız bence farklı bir silah üzerine bir Build yapabilirsiniz. Maliketh'in kullandığı silah da çok iyiydi tabi Radagon'da işe yarar mı, onu bilemem.

Leveliniz düşük kalmış tavsiyem 150 seviye olmanız en ideal seviye 140-160 civarı daha üstü overleveled altıda çok düşük yani no hit run yapıyorsanız 100 seviye yeter anca.

Maliketh'in kullandığı silah da çok iyiydi tabi Radagon'da işe yarar mı, onu bilemem.
Maliketh's black blade en çok Mohg,The Omen bossunda işlevsel.Tüm durum etkilerine dayanıklı olduğu için Destined Death skilli çook işlevli oluyor.Onun dışında Radagon için ben Dark Moon Greatsword kullanmıştım.Ama Elden Beast'e geçtiğimde Heavy Greatsword kullanmıştım(fiziksel hasar için)

Malenia'yı kestim Rivers of Blood ile ama Radagon'da pek işe yaradığı söylenemez.
hocam rivers of blood çok işlemez elden beast her şeye karşı dirençli olduğu için kanama vs yemiyor radagon ise kanama direncine sahip,radagona daha çok str ağırlıklı hammer veya greatsword gibi silahlar ile jump attack veya strong attack atıp yere düşürmeniz lazım elden beast için ise uzaktan da vurma imkanınız olan silahla veya hızlıca mesafe kapatabilen bir silahla kapışmanız işinize yarar

Hocam rivers of blood çok işlemez elden Beast her şeye karşı dirençli olduğu için kanama vs yemiyor radagon ise kanama direncine sahip, radagona daha çok str ağırlıklı hammer veya greatsword gibi silahlar ile jump attack veya strong attack atıp yere düşürmeniz lazım elden Beast için ise uzaktan da vurma imkanınız olan silahla veya hızlıca mesafe kapatabilen bir silahla kapışmanız işinize yarar

Teşekkürler ama bitirmiştim oyunu 2 hafta önce Bloodhound Finesse ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı