Şahsen From Software oyunları öyle build çeşitliliğine sahip ki bayacaklarını düşünmüyorum, en kötü DLC falan duyurulur sizde oyunu bir tık unutmaya başlarsınız, o zaman yeni karakter açar hem oyunu unuttuğunuzdan keyif alırsınız hemde DLC çıkacağından (tabii eğer olursa böyle bir şey
) oyuncu sayısı yükselir rahat rahat oynarsınız. Büyü oyunun kolay modu evet fakat oyunu ilk oynayışımda ben karma gitmiştim o zaman hiç kolaylaştırmadan aldığım keyfi arttırıyordu, çok iyiydi, oyunu şuan 4'ten fazla kez bitirdiğim için artık kendimde güç fantezisi yapma hakkını bulduğumdan büyü başladım ve kılıç, kalkan vs her şey yasak olarak oynayınca cidden çok keyifli oldu
Bosslar konusunda da evet bazıları çok adaletsiz bosslar, şahsen ben Mohg'u çok çok kaliteli ve zor bir boss olarak buluyorum fakat adildi, sadece bir alışma aşaması vardı ama Malenia'ya gelecek olursak o ap ayrı bir konu
Waterfowl Dance'tan kaçmayı öğrenene kadar ciğerim soldu ama en sonunda mimic falan kullanmadan kendi başıma geçebilmiştim. Çok tatmin ediciydi
.