Elden Ring mi Baldur's Gate 3 mü alınmalı?

ıvarth

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
3060 Tİ
İşlemci
R5 5600
Çok kararsız kaldım iki oyun arasında, Elden Ring mi? Baldur's Gate 3 mü? İki oyun türünü de daha önce oynamadım ama birine başlamak istiyorum hangisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda geldiğimiz noktada bana göre en iyi 2 oyun. İkisi de verdiğiniz paranın değerini sonuna kadar çıkarır.

Baldur's Gate'in sıra tabanlı cRPG olması Elden Ring'in de zor kategoride olması işlerin rengini değiştirebiliyor. Uzun uzun Gameplay izlemenizi öneririm.

Bunu şu başlıkta söylemişim:

Hangisini alırsanız alın diğerini de daha sonra mutlaka alın. İndirimleri göz önüne alırsak ben olsam önce Elden Ring'i alırım. Baldur's Gate her türlü yine en az %20'den indirime girecektir ama FromSoftware çok tuzu kuru firma.

Bunu şu başlıkta söylemişim:

Hangisini alırsanız alın diğerini de daha sonra mutlaka alın. İndirimleri göz önüne alırsak ben olsam önce Elden Ring'i alırım. Baldur's Gate her türlü yine en az %20'den indirime girecektir ama FromSoftware çok tuzu kuru firma.

Daha önce hiç souls oyunu oynamadım galiba Elden Ring alacağım umarım severim.

İki oyun türüne de ilk defa başladığını yazdığın için Baldur's Gate 3 daha iyi bir tercih olacaktır. Oynanışı basit hikayesi uzun ve güzel. Elden Ring ise zorlu bir oyun hakim değilsen birkaç saat dayanıp silersin.

İki oyun türüne de ilk defa başladığını yazdığın için Baldur's Gate 3 daha iyi bir tercih olacaktır. Oynanışı basit hikayesi uzun ve güzel. Elden Ring ise zorlu bir oyun hakim değilsen birkaç saat dayanıp silersin.

Baldur's Gate 3 mü basit hocam? Oyunda binlerce şey var savaş sisteminde normal mod da bile düşmanlar yeterince zorlu. Karakterlerin yeteneklerini çözmek vs saatler alıyor. Çok güzel bir oyun ama anlaşılması da bir o kadar zor. Ayrıca Elden Ring benim ilk souls oyunumdu ve söyleyebilirim ki soulslar arasındaki en kolay oyundur Elden Ring.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı