Elden Ring mi Kingdom Come: Deliverance II mi?

Elein

Centipat
Daha fazla  
Bilmeyenler için duyurmuş da olayım: Kingdom Come: Deliverance II şu an Steam'de 38,24 dolar. Sizce bu oyunu mu alayım, yoksa Elden Ring indirime girince 25 dolara onu mu bekleyeyim? Bu arada, Kingdom Come: Deliverance'ın ilk oyununu oynadım; 44 saatim var, çok da eğlendim ama bir yerden sonra ders falan derken koptum, bir daha da girmedim.

Biri Souls türü, diğeride RPG-Aksiyon.

Şahsen ben Souls-Like sevmediğim için gözüm kapalı Kingdom Come 2 alırım. İlk oyunun tüm yan görevleri ile bitirmenizi tavsiye ederim ayrıca.

Biri Souls türü, diğeride RPG-Aksiyon.

Şahsen ben Souls-Like sevmediğim için gözüm kapalı Kingdom Come 2 alırım. İlk oyunun tüm yan görevleri ile bitirmenizi tavsiye ederim ayrıca.
Peki sizce bir oyuna bu kadar fazla vermek mantıklı mı? Oyunlar için bu fiyatlara hala alışamıyorum.

Kingdom Come ın ilk oyununu iyi kötü severek oynadiysaniz kesinlikle KCD2 derim. Harika bir oyun.

Kingdom Come ın ilk oyununu iyi kötü severek oynadiysaniz kesinlikle KCD2 derim. Harika bir oyun.
Peki sizce bir oyuna bu kadar fazla vermek mantıklı mı? Oyunlar için bu fiyatlara hala alışamıyorum.

Vallahi ben en son bunu söylediğimde yeni çıkan büyük oyunlar 300 TL falan ediyordu.
Mecbur alışıyoruz zamanla, verecek durumunuz varsa verilir tabii niye verilmesin. 1500 liraya yüzlerce saat vakit geçirebileceğiniz başka bir aktivite yok zaten şu an ülkede maalesef.

Yalan değil, aldığım en pahalı oyun Dying Light 2 ve 13 dolar filandı. Steam bakiyesi ile ödedim bi kısmını. Şahsen bende bu tarz fiyatları vermeye komple karşıyım, Baldur's Gate 3 için CS2'den kasa düşürüyorum maksat ucuz olsun diye. Steam'den almak istiyorsanız fiyatlar bunlar.
Şahsen 38 dolar GTA 6'a bile vermem ama maddi durumunuza kalmış bir durum bu ve gönlünüze.

Eğer başarım veya %100 takıntınız yoksa Steam hesabı alın. Şahsen bu tarz oyunları sömürdüğüm için hiç tercih etmem. Last of Us gibi oyunlarda güzel oluyor.
Taksitlide oyunu satın alabilirsiniz birde.

Kcd2 net beğenirsin ama bence Elden Ring al başyapıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…