KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Evet, Elden Ring'den artık sıkıldım biraz, bana mod lazım. Mod önerileriniz varsa, oyun değiştiren büyük modlar, onları önerebilirsiniz. Öneri yok mu Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
Evet, Elden Ring'den artık sıkıldım biraz, bana mod lazım. Mod önerileriniz varsa, oyun değiştiren büyük modlar, onları önerebilirsiniz. Öneri yok mu
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 8 Ağustos 2023 #2 KayraWs dedi: Evet, Elden Ring'den artık sıkıldım biraz, bana mod lazım. Mod önerileriniz varsa, oyun değiştiren büyük modlar, onları önerebilirsiniz. Öneri yok mu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KayraWs dedi: Evet, Elden Ring'den artık sıkıldım biraz, bana mod lazım. Mod önerileriniz varsa, oyun değiştiren büyük modlar, onları önerebilirsiniz. Öneri yok mu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et