Elden Ring modları çalışmıyor

TavukPower

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Elden Ring için birkaç mod kullanmak istedim ama her şeyi dört dörtlük yapmama rağmen modlar bir türlü çalışmadı.

Türkçe yamam vardı onu sildim, oyunun klasörüne mod oluşturdum hatta Modengine'yi bile yükledim ama gene de bir türlü olmadı.

Sil yükle bile yapsam aynı sorunu alacağımı düşünüyorum, kaçırdığım bir noktamı var veya modlar mı bozuk? Öyle olsa bile ben populer olan modları indirmiştim gene olmuyordu, hatta bir mod çalışsa diğeri çalışmazsa diyeceğim tamam mod bozuk ama hiçbiri çalışmıyor. Acaba oyunu falan mı bitirmem gerekiyor?

Sorun sizce neden kaynaklı?

Modları yükledikten sonra Eldenring.exe'den değil mod Launcher'dan oyunu başlatman gerek.

Peki save dosyası yükledikten sonra da mı tam olarak bilmediğim için soruyorum save dosyası yükledikten sonra oyunum açılmadı açamıyorum da bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

Peki save dosyası yükledikten sonra da mı tam olarak bilmediğim için soruyorum save dosyası yükledikten sonra oyunum açılmadı açamıyorum da bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
Mod değil de sadece farklı save dosyası mı kullanmaya çalışıyorsun? Eğer öyleyse oyun versiyonu sıkıntı çıkarıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…