Elden Ring modlu save Online ban yer miyim?

Makaleler
1
Oyunu bunun gibi modlarla oynuyorum. İleride tüm modları falan kaldırıp Online girersem ban yer miyim? Bunu sorma sebebim bazı yerler mod ya da hile yaptığınız kullanıcı ile Online girmeyin ban yersiniz diyor. Bu modu yapma sebebimde tamamen keyfi çok güzel gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modları kaldırınca mod ile kazandığın avantajlar karakterin üzerinde kalmıyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bu arada mod harika gözüküyor.

Bir avantaj yok oyunda. Kılıç tek atmıyor herkese normal gücünde. Levelim falan normal.

O save ile girerseniz ban yeme olasılığınız var, save'inizde anormal bir değer gördüklerinde ceza verebilirler.

Bu arada mod bildiğiniz DMC5 Vergil'ını Elden Ring'e getirmiş :D

Anormal bir değer yok. Levelim istatistiklerim falan normal. Ama yine de korktum. Bu kadar para verdiğim oyunda ban yemek istemiyorum.

Evet, mod kurunca oyunu offline moduna alın. Modları kaldırdıktan sonra online moduna sorunsuz girebilirsiniz.

Eğer mod açıkken online sunucuda kalırsanız (PvP atmanız şart değil, onlinesınız) ban yersiniz, ban yediğinizi menüye geldiğinizde "You have been penalized" mesajını görürsünüz ve ban yiyen diğer oyuncularla sunucuda kalırsınız. Bir kerelik Bandai Namco bu banı açıyor. Ayrıca oyunda avantaj sağlamanıza gerek yok, en ufak dosya değişikliği ban yemeniz bir neden. Ben kontrolcü kullanmadığım dönemde klavye tuş ikonu modu indirmiştim ve ban yemiştim, sonra açtırdım banı.

Bu dediklerim bütün Souls oyunları için geçerlidir.

Evet, mod kurunca oyunu offline moduna alın. Modları kaldırdıktan sonra online moduna sorunsuz girebilirsiniz.

Eğer mod açıkken online sunucuda kalırsanız (PvP atmanız şart değil, onlinesınız) ban yersiniz, ban yediğinizi menüye geldiğinizde "You have been penalized" mesajını görürsünüz ve ban yiyen diğer oyuncularla sunucuda kalırsınız. Bir kerelik Bandai Namco bu banı açıyor.

Bu dediklerim bütün Souls oyunları için geçerlidir.
Oyunun online kısmını türkçe yama devre dışı bıraktı. Easy anti cheat falan da başlamıyor. Online girmeye çalıştığım girmiyor zaten.

Anormal bir değer yok. Levelim istatistiklerim falan normal. Ama yine de korktum. Bu kadar para verdiğim oyunda ban yemek istemiyorum.
Ben olsam ben de korkardım çünkü Bandai Namco veya FS bilmiyorum artık kim bunlara karar veriyor, bu tarz konularda çok katı. Sadece oyun içerisinde yerden topladığınız ancak artık oyun içerisinde var olmayan bir eşyayı aldığınız için bile ceza alıyorsunuz bu oyunlarda ve bu bazen sizin isteğiniz çerçevesinde olmuyor.

Sırf bu sebepten Souls oyunlarında Invader'ların yere attığı eşyaları almıyorum hiçbir şekilde. Kısacası her an her şey olabilir bence siz o save'i kullanmayın.

Bir sorun olmaz bu şekilde.
Böyle kullanmasında sorun yok ama konu burada biraz farklı hocam, mod ile oynayıp bitirdiği save ile daha sonra modsuz, orijinal Elden Ring sunucularında oynamak istiyor.

Ben olsam ben de korkardım çünkü Bandai Namco veya FS bilmiyorum artık kim bunlara karar veriyor, bu tarz konularda çok katı. Sadece oyun içerisinde yerden topladığınız ancak artık oyun içerisinde var olmayan bir eşyayı aldığınız için bile ceza alıyorsunuz bu oyunlarda ve bu bazen sizin isteğiniz çerçevesinde olmuyor.

Sırf bu sebepten Souls oyunlarında Invader'ların yere attığı eşyaları almıyorum hiçbir şekilde. Kısacası her an her şey olabilir bence siz o save'i kullanmayın.

Böyle kullanmasında sorun yok ama konu burada biraz farklı hocam, mod ile oynayıp bitirdiği save ile daha sonra modsuz, orijinal Elden Ring sunucularında oynamak istiyor.
Ha öyleyse aynı save ile oynayamaz. Zaten oyun açmaz bu kaydı.

Birde alternatif olarak Steam Aile Paylaşımı'nı açıp orada modlu oyunu oynayabilirsiniz. Ban yerse oyun spesifik Steam ID'sine atıyor ve esas hesap zarar görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı