Elden Ring nasıl oynanmalı?

Fricia

Centipat
Elden Ring oynamak için bu rehberi izleyeceğim ama tam nasıl yapmalıyım karar veremedim. Birkaç video izleyip akışına mı bırakmalıyım yoksa rehberle beraber mi oynamalıyım?

Elden Ring oynamak için bu rehberi izleyeceğim ama tam nasıl yapmalıyım karar veremedim. Birkaç video izleyip akışına mı bırakmalıyım yoksa rehberle beraber mi oynamalıyım?
Keşif yaparak oynayın hocam ilk seferinde video izlerseniz keşfin tadını alamazsınız oyunun büyüsü kaçar takılırsaniz videoya bakabilirsiniz

Bence akışına bırak, rehberi izleyerek ilerleme.
Hikayede nerede olduğunu anlamak için bu tarz videolara bak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehber izlemek oyun deneyiminizi kolaylaştırır doğru, fakat sürekli videodan izle ona göre hareket et yaparsanız oynadığınız oyundan birşey anlamayacaksınız. Türün size vaadettiği keyfi alamayacaksınız. Tabi rehberlere hiç bakmayın demiyorum, hiç rehber izlemeden oyunda ki bin bir çeşit iteme veya gizli yerlere ulaşmanız neredeyse imkansız çok çok uzun saatler gömmeniz lazım. Bir süre oynayın keşif yapın, direk bosslara girmeniz bossları kesmeniz diye bir kural yok. İsterseniz 50 saat sadece keşif yapın farketmez. Baktınız istediğiniz kolaylığı yakalayamıyorsunuz, sizi oyun başında rahatlatacak bir silahın yerine bakabilirsiniz mesela.

Bence başta hafif kasılıp sonra dünyayı keşfetmek en mantıklısı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun 12. dakikasına kadar uygulasanız bence çok güzel olur. Bir de yorumlarda başa sabitlenmiş bir yorum var onu da okuyun. Bir de uchigatananızı o kadar yükseltmenize gerek yok bence 9 seviye bile fazlasıyla başlangıçta yeterli. Souls türüne yeni başlayan biri için bile. 10.30 daki bug çalışmıyor artık boşuna denemeyin ayrıca.

Diğer arkadaşlar da dediği gibi oyunun asıl olayı dünyayı keşfetmek. Rehber izleyip sürprizleri bozmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı