Elden Ring nasıl ucuza alınır?

RepoX

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dijital 600TLve çok pahalı ama CD'ye 600 TL verebilirim kutulusu sanırım. Türkiye'de satılmıyor satılcak mı? Yoksa kardeşlik yapacak biri de bulamadım ne yapmam lazım? Oynamak istiyorum.

Xbox yada PS den mi oynuyorsunuz? Kardeşlik dışında ucuza gelmez. PC de gene bir şekilde ortak hesap vs halledilir ama konsol da yemiyor işte.

PS kullanıyorsan kardeşlik yapan bulursun mutlaka forumlarda veya Facebook gruplarında. Şahsen birkaç gündür Xbox için kardeşlik yapacak adam arıyorum ama bulamadım bir türlü. Plati.ru'dan Arjantin kodu almayı düşündüm ama $34 = 470TL falan olunca o plan da yalan oldu. Mecbur indirimleri veya Gamepass'e gelmesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor, ki ikisi de yakın gelecekte mümkün değil gibi.

PS kullanıyorsan kardeşlik yapan bulursun mutlaka forumlarda veya Facebook gruplarında. Şahsen birkaç gündür Xbox için kardeşlik yapacak adam arıyorum ama bulamadım bir türlü. Plati.ru'dan Arjantin kodu almayı düşündüm ama $34 = 470TL falan olunca o plan da yalan oldu. Mecbur indirimleri veya Game Pass'e gelmesini bekleyeceğiz gibi gözüküyor, ki ikisi de yakın gelecekte mümkün değil gibi.
Vay be 34 dolar 470 TL mi imiş o zamanlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı