Son zamanlarda Elden Ring cikti, biliyorsunuzdur. Bu oyun size göre nasıl? + ve - yonlerinden bahseder misiniz? Merak ettim. Bana göre son zamanlarin en iyi oyunu.
Son zamanlarda Elden Ring cikti, biliyorsunuzdur. Bu oyun size göre nasıl? + ve - yonlerinden bahseder misiniz? Merak ettim. Bana göre son zamanlarin en iyi oyunu.
Çok ama çok güzel oyun ancak saç baş yoldurtur kişiye göre. Sabrınız varsa Orta Çağ fantastik, aksiyon seviyorsanız tam sizlik. Açık dünyası kendine has. Boss savaşları güzel de. Hikayesi ile mükemmel bir ambiansa sahip. Tavsiye ederim ancak sabırlı olmanız da önemli.
Oyunun PC arayüzü kötü ve PC'de 60 FPS limiti var. Konsoldan alıp PC'ye kopyala/yapıştır yapmışlar. İçerik olarak yorum yapamayacağım, içeriğe derinlemesine girmedim ama genel kanı 100 üzerinden 90+.
Daha önce Souls-like bir oyun oynamadıysan bayağı sıkılabilirsin. Oyun tamamen Souls türünü sevenler için dizayn edilmiş. Steam üzerinden satın alıp oyunu deneyin isterseniz, beğenmezseniz iade edersiniz zaten. 2 saatlik bir sınırı var.
Dark Souls serisi 1-2-3 çok iyiydi. Her biri kendince enfesti ama Elden Ring çöp bir oyun. Oyunu açık dünya oyununa çevirmişler, moda oldu zaten her oyunu açık dünyaya çevirmek. Üstüne Dark Souls oyunlarındaki gibi hikayesi derin ve sağlam değil. Boş bir senaryo uydurup güya oyunda bir senaryo...
Dark Souls'u ve Sekiro'yu bayıla bayıla oynamış biri olarak söylüyorum bir tık abartılmış gibi geldi gene çok keyif aldım ama favorim kesinlikle bu oyun değil ve 97 puan çok be abi RDR2 mi oynuyoruz