Elden Ring nasıldır?

636564

Centipat
Bu hafta yeni PC'm gelecek. Elden Ring çok övülüyordu denemek istiyorum. Birçok farklı silahın olduğu ve ne kadar tekrardan oynasam da sıkmayacak oyunların hastasıyımdır. Bunları göz önüne alırsak oynamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hafta yeni PC'm gelecek. Elden Ring çok övülüyordu denemek istiyorum. Birçok farklı silahın olduğu ve ne kadar tekrardan oynasam da sıkmayacak oyunların hastasıyımdır. Bunları göz önüne alırsak oynamalı mıyım?

Oyunda hikaye yok bunu bil sadece dümdüz koşarak loot yapıyorsunuz boss NPC kesiyorsunuz bir de geziyorsunuz oyun bundan ibaret videolarını izleyin sararsa indirin.

Oyunda hikaye yok bunu bil sadece dümdüz koşarak loot yapıyorsunuz boss NPC kesiyorsunuz bir de geziyorsunuz oyun bundan ibaret videolarını izleyin sararsa indirin.
Biraz izledim hocam savaş mekanikleri aşırı iyi duruyor. Zaten hikayeli oyun çok oynamıyorum. Savaş mekanikleri ve grafikleri güzel geldi. Deneyeceğim büyük ihtimal, teşekkürler.

Muazzam bir oyun aslında çok üzücü ve derinden etkileyen yan görev hikayeleri insanı ağlatabiliyor. Tabii oynarken pek anlamıyorsunuz, YouTube üzerinden izlemeniz gerek.

Masa da veya her nerede oynuyorsanız kırılacak, bükülecek, bir yumruğa defteri kapanacak her şeyi oynadığınız alandan uzaklaştırın. Benim G300s farem huzura kavuşacaktı birkaç kere fırlattım ama çalışıyor.

Görebileceğiniz en iyi oyundur, tartışmaya kapalıdır çünkü zaten bunu tek ben demiyorum herkes diyor, an itibari ile Elden Ring tarihte en çok ''yılın en iyi oyunu'' ve ''oyun tarihindeki en iyi oyun'' ödülünü almış oyun konumunda. Hikaye yok diyen arkadaş herhalde oynamak yerine izlemiş bilmiyorum, oyun hikayeyi parmakla senin gözüne sokmayınca hikaye yok olmuyor, sadece hikaye anlatımı konusuna yaklaşımı farklı Elden Ring'in. Emin ol oynadığın oyunların %99'undan daha iyi bir hikayeye sahip.

1.5 sene önce oynayıp bitirmeden bırakmıştım sıkıcı geldiği için şimdi 1-2 kez bitirdim oyunu şunu diyeyim normal bir kullanıcı için hikaye yok en azından benim için aynen 1.5 sene önce dediğim oldu bossa gir zorlan öl 30.denemede kes kasıl bir sonrakine git o bossun ucuna gelip kesememenin heyecanıyla oynadım oyunu diyebilirim onun dışında yok o yandı yok şu general öldü bir şeyler oldu takılmadım ben ama deliside var tabibu Lore'nin.

158 saatim var ve 200 leveli aşkın toplamda 4 oyunum var ilk oynadığımda 55 saatte oyunu bitirdim. İtem açıklamaları tüm hikaye neredeyse anlatıyor ayrıyeten NPC konuşmalarından da landsbeetween hakkında bilgi edinebiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı