Elden Ring NG+ mantığı nasıl işler?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Elden Ring'i bitirdim Elden Beast'i kesip. Aklıma takılan kesmek istediğim opsiyonel boss pek kalmadı. Bir tek Malenia var o da kesilecek gibi değil, şimdi NG'de baştan başlarsam nasıl başlayacağım? Bitir tuşuna basınca soruyor sanırım başladıktan sonra kılıçlar, silahlar, spirit ashesler seviyeleri ile birlikte kalıyor mu ve haritadaki istemler toplamak için sıfırlanıyor mi larval tear smithing stone ya da bell bearingler?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla oradan başlatmanıza gerek yok, NG+'ı oyunu bitirdikten sonra Roundable Hold'dan başlatabilirsiniz.

NPC'ler sıfırlanır, onların görevleri sıfırlanır. Kısaca oyuna baştan başlarsınız fakat bütün itemler olduğu gibi yeni oyuna taşınır. Seviyeleri de durur, Bell Bearing'ler de duruyor önceden onlar durmuyordu fakat patch ile onları da dahil ettiler.

Ayrıca ben bütün bossları yenmeden NG+'a atlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Malenia zor olsa da artık bilinen bir boss, hem yanınıza birini çağırarak hem de uygun buildlerle kesebileceğiniz bir düşman.

Peki neler geçmiyor dersen, ayrıntılı bilgili şurada var: New Game Plus | Elden Ring Wiki

1750964382040.png

İlla oradan başlatmanıza gerek yok, NG+'ı oyunu bitirdikten sonra Roundable Hold'dan başlatabilirsiniz.

NPC'ler sıfırlanır, onların görevleri sıfırlanır. Kısaca oyuna baştan başlarsınız fakat bütün itemler olduğu gibi yeni oyuna taşınır. Seviyeleri de durur, Bell Bearing'ler de duruyor önceden onlar durmuyordu fakat patch ile onları da dahil ettiler.

Ayrıca ben bütün bossları yenmeden NG+'a atlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Malenia zor olsa da artık bilinen bir boss, hem yanınıza birini çağırarak hem de uygun buildlerle kesebileceğiniz bir düşman.

Peki neler geçmiyor dersen, ayrıntılı bilgili şurada var: New Game Plus | Elden Ring Wiki

Eki Görüntüle 2521383
Tüm bosslar kesermiyim bilmiyorum ama güzel olanları keserim yani zaten limgravede felan çok basit şeyler kalıyor malenia yi tek başıma spirit ashes ile kesmeyi denedim hiç yanıma online biri cagirmadim o şekilde olabilir birkaç tehlikeli saldırısı var zaten aslında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı