go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.920 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 NG+ açtım ve elimde Faith'le alakalı çok iyi itemlar var. NG+ oyununun başında nasıl sınıf değiştiririm?
NG+ açtım ve elimde Faith'le alakalı çok iyi itemlar var. NG+ oyununun başında nasıl sınıf değiştiririm?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.399 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 13 Nisan 2024 #2 Rennala olmadan yapamazsın.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.920 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Physchopath dedi: Rennala olmadan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Oo kötü. Yeni bir Paladin karakterin hayallerini kuruyordum. Neyse oraya öncelik vererek ilerlerim levelim yüksek larval da epey var.
Physchopath dedi: Rennala olmadan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Oo kötü. Yeni bir Paladin karakterin hayallerini kuruyordum. Neyse oraya öncelik vererek ilerlerim levelim yüksek larval da epey var.