Elden Ring: Nightreign duyuruldu

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elden Ring nightreign, 2025 yılı tarihi verilerek tga sunumunda duyuruldu.

Kendi fikirlerime gelecek olursak çok fena bir cashgrab olduğunu düşünüyorum. Hem ana oyunun haritasında geçmesine rağmen ayrı bir oyun, hem de tüm souls evrenini birleştirmek dışında bir şey yapmayan Co-op bir oyun olacak gibi. Her oyunlarında yeni bir şey sunan From Software'ın yüzde 99 olacak Sony satın alımından sonra ilk projesinin bu olması tam da Sony'lik bir iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu getireceklerini söylüyorlardı ama ellerini çabuk tutmuşlar. Bir de paket olarak değil ayrı bir Steam sayfası olarak görünüyor.
Evet, standalone bir oyun. Bu arada IGN'e oynattıkları versiyonda harita komple aynıymış ana oyun ile. Oyunun başı ama hatırlatayım. Fakat yine de oyunun başını aynı tutmak oldukça tembelce. Bari DLC olarak gelseydi.

Şimdi online bir oyun, onu anladık da. Co-op diyor, illa birileriyle mi oynamak lazım yoksa tek de oynanır mı acaba? Bayağı ilgimi çekti.

Şimdi online bir oyun, onu anladık da. Co-op diyor, illa birileriyle mi oynamak lazım yoksa tek de oynanır mı acaba? Bayağı ilgimi çekti.
Tek de oynanabiliyormuş IGN'in dediğine göre. Ama co-op olmadan pek bir anlamı yok gibi oyunun. Yani ana oyundan pek farklı bir oyun gibi durmuyor. Co-op olmadan da anlamı iyice kaybolur diye tahmin ediyorum.

Videonun 2.16 dakikasında deflect hareketi mi gördüm? Ayrıca CO-OP sistemi ve Nameless King?. Tam hayalimdeki oyun olur. Sekirodaki deflect, Monster Hunter gibi Boss seçip arkadaşlarla kesmek, Dark souls Bossları ve Elden Ring Oynanışı ve atmosferi. Böyle olursa başka oyuna ihtiyacım olmaz. Direk Monster Hunter serisini geçerek en sevdiğim oyun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı