Sağ ol detaylı cevabın içinYine keyifli olur olmaz diyemem ama arkadaşlarla oynamanın yarısı kadar bile keyifli olmaz bence. Bir kere randomlar çok sıkıntı çünkü çoğu zaman ekibi takip etmeyip kendi bildiklerini okuyorlar, nadiren aklı başında oyuncu geliyor bize.
Benim oyunu oynayan tek bir arkadaşım var ve oyun 2 kişilik olmadığı için 3.kişiyi random atıyor oyun ve bu 3.kişi "bu iki kişi nereye gidiyorsa onları takip edeyim bari" demiyor maalesef. Halbuki yapılması gereken bu, tek başına gidip ölüyorlar çünkü uzaklarda ve biz de kurtaramıyoruz.
Kaç kere bizden 3 level düşük bir oyuncuyla bossa girmek zorunda kaldık ben sayamadım yani. Çünkü gelmiyorlar, tek başına ölüyorlar ve levelda çok geri kalıyorlar. Böyle olmak zorunda değil, arada gerçekten oyunu bilen ve mantıklı davranan oyuncular da geliyor gelmiyor değil, ancak bu kesinlikle keyif kaçırıcı ve vaktinizi çalıyor yani. Çünkü pes etme gibi bir opsiyon yok, ekibe böyle bir oyuncu geldiyse geçmiş olsun sonuna kadar oynamak zorundasınız o maçı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.