Elden Ring olmadan DLC'leri alınabilir mi?

Caped

Decipat
Daha fazla  
Biraz saçma bir soru gibi gelebilir ama durum şöyle. Ben Elden Ring'i Steam ailesinden oynayıp bitirdim fulledim bile hatta ve şu anda sadece DLC alıp oynamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü yoksa illa gidip oyunu+DLC'yi mi almam lazım?

Hocam oyun sizde yoksa zaten alamazsınız.

Bunu aile paylaşımı açık oyunu olmayan kendi hesabımdan deniyorum. Oyuna direkt sahiplik istiyor.

Aile paylaşım hesabına DLC'ler alınırsa oradan oynayabilirsiniz. Kendi Steam hesabınıza DLC o hesaptan oyunu birleştirme şansınız yok. Kendi hesabınızdan oynayacaksanız ikisini de almanız gerek.

Aile paylaşım hesabına DLC'ler alınırsa oradan oynayabilirsiniz. Kendi Steam hesabınıza DLC o hesaptan oyunu birleştirme şansınız yok. Kendi hesabınızdan oynayacaksanız ikisini de almanız gerek.
Şansıma arkadaş evde değil birkaç haftalığına. Millet DLC'yi silip süpürmüşken sadece izlemek çok koyuyor

Şansıma arkadaş evde değil birkaç haftalığına. Millet DLC'yi silip süpürmüşken sadece izlemek çok koyuyor
DLC'yi mobil uygulama aracılığıyla da satın alabilir hocam. Ben de sabırsızlanırdım yerinizde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…