Elden Ring oyun arkadaşı

pythons58

Decapat
Daha fazla  
Bugün Elden Ring aldım ve ayın 7'sinde başlayacağım. Bana oyunu öğretecek ve beraber oynayacak birileri var mı? Varsa Discord'unu verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O oyunu birisinden öğrenirsen, oynarsan ve en önemlisi bilen birisiyle oynarsan o oyundan hiçbir şey zevk alamazsın. Oyunun en zevkli noktası çoğu şeyi bilmediğin ilk saatler zaten.

O oyunu birisinden öğrenirsen, oynarsan ve en önemlisi bilen birisiyle oynarsan o oyundan hiçbir şey zevk alamazsın. Oyunun en zevkli noktası çoğu şeyi bilmediğin ilk saatler zaten.

İyide hangi karakteri seçeceğim oyun açıldığında ne yapacağım bilmem gereken şeyler var mı? Ve bişey sorucam mesela samurai oldum ama oyunda demonshadow scythe kullanmak istiyorum oyunun sonralarında , farkedermi

İyide hangi karakteri seçeceğim oyun açıldığında ne yapacağım bilmem gereken şeyler var mı? Ve bişey sorucam mesela samurai oldum ama oyunda demonshadow scythe kullanmak istiyorum oyunun sonralarında , farkedermi
Gereken şeyleri sana oyun anlatıyor zaten. Başlangıçta seçtiğin karakter sadece başlangıç statlarını ve itemlerini belirliyor sonra istediğin şekilde geliştirebilirsin karakterini.

Aslına bakarsanız oyunun başında hangi statüyü kastığınızın pek önemi yok. Oyunun orta kısımlarında statünüzü sıfırlayabileceğiniz bir NPC bulunmakta. Ek olarak eşyalarınızı geliştirme konusunda da çekinmeyin ileride sınırsız materyal veren maden ödülleri alıyorsunuz. Özel silahları son defa yükseltmek için verilen materyali oyunun sonlarına doğru elde ediyorsunuz. Ondan da tüm silahlara yetecek kadar olmasa da farklı buildler yapacak kadar veriyor.

Ancak questlines önemli bir yer tutuyor. Telafisi olmayan seçimler yapabilirsiniz. Görev sırasında internetten araştırma yapmak gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı