Elden Ring oyununda FPS değerleri normal mi?

lanex.ez

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1 tb
Ekran kartı
4060 laptop
İşlemci
İ5 12450h
Merhaba arkadaşlar, gördüğünüz gibi elden ringde değerlerim. Bu şekilde laptop kullanıyorum bunun sebebi nedir? Bu FPS falan normal midir? 40'a 37 kere bile dusuyor bazen yardımci olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 17192158720117361014285736445323.jpg
    17192158720117361014285736445323.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba arkadaşlar, gördüğünüz gibi elden ringde değerlerim. Bu şekilde laptop kullanıyorum bunun sebebi nedir? Bu FPS falan normal midir? 40'a 37 kere bile dusuyor bazen yardımci olursanız sevinirim.
Hocam Fps değerinin 37'ye 40'a düşmesi normal çünkü termal throttle oluyor. İşlemci sıcaklığını görebiliyorum, 87 derece. Bu H serisi işlemciler limitsiz, bu sebeple maksimum performans odaklı çalışıyorlar, bu da yüksek sıcaklıklara neden oluyor. İşlemciyi limitlemek, sorununuzu çözebilir hocam.

Hocam FPS değerinin 37'ye 40'a düşmesi normal çünkü termal throttle oluyor. İşlemci sıcaklığını görebiliyorum, 87 derece. Bu H serisi işlemciler limitsiz, bu sebeple maksimum performans odaklı çalışıyorlar, bu da yüksek sıcaklıklara neden oluyor. İşlemciyi limitlemek, sorununuzu çözebilir hocam.

Hocam bu ekran kartı kullanımı normal mi acaba 40 50'lerde kullanıyor.

Hocam normal, oyun DLC ile birlikte gelen güncellemeyle beraber bazı performans sorunlarınıda beraberinde getirdi. DLC Steam yorumlarına bakarsanız olumsuz yorumların neredeyse hepsinin FPS düşüşü gibi sorunlardan kaynaklı olduğunu görebilirsiniz.

Kısacası sorurunuz eğer başka oyunlarda da bu şekilde olmuyorsa Elden Ring'in kendisinden dolayı.

Hocam normal, oyun DLC ile birlikte gelen güncellemeyle beraber bazı performans sorunlarınıda beraberinde getirdi. DLC Steam yorumlarına bakarsanız olumsuz yorumların neredeyse hepsinin FPS düşüşü gibi sorunlardan kaynaklı olduğunu görebilirsiniz.

Kısacası sorurunuz eğer başka oyunlarda da bu şekilde olmuyorsa Elden Ring'in kendisinden dolayı.

God of warda DLSS acınca 80 90 110'lara bile cıkıyor Sekiro'da FPS limitsiz 100'lerde oynuyorum o zaman elden ringde sorun.

God of warda DLSS acınca 80 90 110'lara bile cıkıyor Sekiro'da FPS limitsiz 100'lerde oynuyorum o zaman elden ringde sorun.

O zaman dediğim gibi hocam oyundan kaynaklı. Bende de 6700XT var özellikle belirli bölge veya boss efektlerinde 30 FPS'lere kadar çakılıyor oyun. Sluttering sorunu da var. Patch beklemekten başka çaremiz yok maalesef.

O zaman dediğim gibi hocam oyundan kaynaklı. Bende de 6700XT var özellikle belirli bölge veya boss efektlerinde 30 FPS'lere kadar çakılıyor oyun. Sluttering sorunu da var. Patch beklemekten başka çaremiz yok maalesef.

RTX 4070 ile 2K çözünürlükte %99 ekran kartı kullanımı elde edemiyorum. Zaten 60FPS kilidi var. Saçma sapan tercihleri var oyunun gerçekten çok anlamsız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı