Elden Ring PC vs PS4

vexrion

Picopat
Elden Ring almayı düşünüyorum arkadaşlar.
PC (Gaming laptop):
RTX 4050.
i5 12500H.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

PlayStation ise PS4 fat kasa.

Sizce hangi platformdan almalıyım?

Bilgisayardan alın, PS5'te bile FPS düşmeleri olan oyun PS4'te ne haldedir kim bilir. Bilgisayara kol takar çok daha iyi performans ile oynarsınız.

PC'nin özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kaç FPS alabilirim?

Ben 3050 Ti ile bölgeden gölgeye değişir şekilde 45-60 FPS arası oynadım, yüksek ayarlar ile. Bu şekildedir bitirdim oyunu komple 120 saatte. Siz 4050 ile daha iyu FPS değerleri alırsınız.

Elden Ring almayı düşünüyorum arkadaşlar.
PC (Gaming laptop):
RTX 4050.
i5 12500H.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

PlayStation ise PS4 fat kasa.

Sizce hangi platformdan almalıyım?

Hocam çok fark etmez Max 60 FPS zaten PC alın hem oyunu birkaç defa bitirdikten sonra Build denemek vs. isterseniz cheat table kurabilirsiniz kol bağlarsınız dilerseniz.

PlayStation platformunun hiçbir avantajı olduğunu düşünmüyorum. PC'de o kadar fazla seçeneğiniz var ki Lossless Scaling X2 modunda 120FPS input lagı hissetmeden oynayabilirsiniz. Türkçe oynayabilirsiniz. Oyun bitti Build deneyeceksiniz çeşitli modlar ile vakit harcamadan istediğiniz Build'i deneyebilirsiniz. Oyunu Sekiro gibi yapan modlar dahi var. Çok farklı seçenekler ile oyun deneyimini çeşitlendirebilirsiniz. PS platformunu savunanlar alıyorum kolumu yatarak oyun oynuyorum rahatlık be diyorlar. Aynısını PC'de yapıyorum kardeşim :) Xbox Controller kullanıyorum. Açıyorum oyunu geçiyorum koltuğuma uzanarak oyun oynuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı