Elden Ring PS Store'da 1.899 TL oldu

@M3HM3TY, RDR2, Cyberpunk 2077 gibi büyük bütçeli AAA yapımların firmalarının hiçbir şekilde MENA-USD'e uyacağını düşünmüyorum. Uyarsa düşük bütçeli Indie oyunlar uyar.

@333365 büyük bütçeli olarak belki CD PROJEKT RED yerel fiyatlandırmaya uyar. Çok uzun süre Witcher 3'ü simit parasından sattılar. İndie oyun yapımcıları mecbur uyar zaten, büyük bütçeli yapımlara korsan oynama öyle çok büyük koymaz ama indie yapımcılara koyar.

Korsan her türlü akar valla ama senin paran değersiz olunca tamamen zengin işi oldu oyun oynamak maalesef.

Kesin hüküm haricinde souls oyunları dışarıdan bakıldığında yeni oyuncular için hiç iç açıcı gözükmüyor, bu tepkileri normal karşılıyorum artık.
Hocam ben bir souls oyuncusu olarak yeni oyunculara yardım etmeye vesaire her zaman hazırım ve çoğu souls oyuncusu da öyle. Bu sebeple topluluk yardımıyla bu oyunları gayet eğlenceli bir oyuna dönüştürebilirsiniz. Örneğin Dark Souls 1 oyununu ele alalım. Siz çata çuta hiç zorlanmadan oyunu bitirmek istiyorsanız Black Knight Sword gibi OP ötesi OP bir silah kullanabilirsiniz. Zor istiyorsanız da Zweihander gibi seçeneklerimiz mevcut.

Hocam sizi linçlemeye hakkımız var. Bir kere oynamadığınız bir oyun hakkında atıp tutarsanız elbette o oyuncular size tepki gösterir bunun kadar doğal bir durum yok. Asosyal olup olmadığımızı nereden çıkarttın? Ben de burada o zaman tüm GoW tayfa eve hapsolmuş asosyal tipler diyeyim direkt. Oluyor mu böyle?

Katılıyorum. Bu yapımlar video ile belirlenecek yapımlar değiller özellikle Elden Ring. Elden Ring üzerinde hala yüzlerce keşfedilmemiş bölge olduğuna yemin edebilirim ancak kanıtlayamam. Siz Lands Between diyarına atılıyor sizin bilmediğiniz bilinmezliklerle dolu dünyada güçlenmek o dünyanın kötülüğünü yenmek için keşfe çıkıyorsunuz. Oyunun olayı da buradan geliyor zaten.

Bu mesajı görmemiştim şimdi gördüğüm iyi oldu. Tarzı sevmeyebilirsin tamam zaten herkese hitap etmiyor. Ama neden bir kitleyi kızdırmak isteyesin ki? Bu arada hocam bir daha Demon Souls oynamak isterseniz gene de yardıma gelirim.

Hedefledikleri kitle 16 yaşında 6600lü kitle değil Türkiye pazarında. Direkt çoğu firma için hedef TR pazarı değil. Olanlar bile yetişkin, konsol veya iyi sistem sahibi insanlara hitap ediyor. Ve gene de bu oyunlar yerel fiyatlandırma ile çıkıyor. Elden Ring gibi TR pazarını hedeflemeyenler de güncel bir kur belirleyip onun üzerine çıkıyor ve uzun bir süre zam yapmıyor. Uzun bir sürenin ardından da Euro zaten kapıya dayanmış oluyor. Bundan önceki Elden Ring zamı sanırsam Euro 20-25 iken olmuştu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…