marceIlus Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Elden Ring PvP için bütün çağırma ve katılma eşyalarını ve bütün yapıları kullandım ama bir türlü yapamadım. Nelerin yapılması gerektiğini, hangi eşyaların alınması gerektiğini adım adım anlatabilecek biri varsa adım adım anlatabilir mi?
Elden Ring PvP için bütün çağırma ve katılma eşyalarını ve bütün yapıları kullandım ama bir türlü yapamadım. Nelerin yapılması gerektiğini, hangi eşyaların alınması gerektiğini adım adım anlatabilecek biri varsa adım adım anlatabilir mi?
sinsitas Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #2 Bazı satıcılardan tek kullanımlık alabilirsin bide şu videoda bloody finger görevinde sürekli kullanabileceğiniz bir parmak daha veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazı satıcılardan tek kullanımlık alabilirsin bide şu videoda bloody finger görevinde sürekli kullanabileceğiniz bir parmak daha veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et